Че ти тази лична информация за мен си я пишеш постоянно в повод и без повод. При това и тя не е вярна, а е чиста лъжа. От 1991 г. не членувам в никаква партия, а БКП днес не съществуа.Vedren написа: Не разбирам защо намесваш лична информация за мен. Все едно аз да пиша за теб че си разведен, че си женен отново за млада жена която е минала процедурата а ти си стоял като куфар и са те донесли в Канада. Че си член на БКП. Това помага ли на Виктория.
На сертификата за селекция е означено кой е основен кандидат и кой е придружаващ, така че е лесно доказуема и втората ти лъжа - тази за куфара. Давай да депозираме по $1000 или колкото кажеш при Марто или нотариус и след това да ги вземе този, който е казал истината.
А пък твоето инфо си го дал самият ти в този форум и аз нищо не съм си измислил. Ето го: Публикувано на: Вто Фев 17, 2004 6:46 pm
При това, тази информация е тясно свързана с обсъждания въпрос - евентуален брак и спонсорсвто, по който ти днес се пишеш голям спец. Но в същото време си се "оглеждал" цели 12-13 г. докато се решиш на една такава стъпка. Смяташ ли, че това е добър пример за Виктория?