Помгат тези които имат време и възможност.
Като дойде време за помагане Линко го търсете по строителните обекти на Монтреал.
Защо да не помогне Хълбой и на още едно семейство идващо от Южна Африка

Ма кой му дреме за твоите нормативни документи?agent Ozo написа: На мен ми е безразлично дали някой ще ми повярва, или не. От тая работа заплатата ми няма да се промени. Просто никога не си позволявам да давам непроверена и неподкрепена с цитат от нормативен документ информация. Или, в другия случай, да подчертая, че инфото трябва да бъде проверено. И затова хората ми вярват.
Дреме му на на всеки желаещ да бъде добре информиран нов имигрант, Бистре. Защот на базата на невярно инфо и на бистрини лакърдии се вземат и грешни решения.Pyrelight написа:Ма кой му дреме за твоите нормативни документи?
Покажи прогрес! Не, свил се в някакъв мишкарник под наем, работещ работа, от която е съмнително дали плащаш някакви данъци, едвам скърпващ положението до пенсия, но затова пък раздаващ щедро съвети като от последна инстанция.
Аз ако съм нов имигрант ще търся някой, който приказва по-малко, но не е лузър.
От слушане на приказки няма да ми се оправи положението, като се има предвид повечето булгаристанци какви галоши са!
Pyrelight написа:Ма кой му дреме за твоите нормативни документи?agent Ozo написа: На мен ми е безразлично дали някой ще ми повярва, или не. От тая работа заплатата ми няма да се промени. Просто никога не си позволявам да давам непроверена и неподкрепена с цитат от нормативен документ информация. Или, в другия случай, да подчертая, че инфото трябва да бъде проверено. И затова хората ми вярват.
Покажи прогрес! Не, свил се в някакъв мишкарник под наем, работещ работа, от която е съмнително дали плащаш някакви данъци, едвам скърпващ положението до пенсия, но затова пък раздаващ щедро съвети като от последна инстанция.
От слушане на приказки няма да ми се оправи положението, като се има предвид повечето булгаристанци какви галоши са!
Ха и ти им обясняваш правилата във всяка втора тема, убеждавайки ги, че няма правила или те важат само за избрани прослойки от обществото.agent Ozo написа:Дреме му на на всеки желаещ да бъде добре информиран нов имигрант, Бистре. Защот на базата на невярно инфо и на бистрини лакърдии се вземат и грешни решения.Pyrelight написа:Ма кой му дреме за твоите нормативни документи?
Хората питат и се интересуват от правилата, по които стават нещата в непознатата им държава, а не от личността и "прогреса" на този или онзи.
Лузър или не, хората ми имат доверие, защото няма случай, в който да съм ги подвел, говорейки празни приказки.
Докато твоите хвалби и съветите, нямащи никаква връзка с действителността, водят до точно обратното. И ти колкото и да злобееш, не можеш да промениш тази картинка, Бистре.
Най-малкото, защото лелята е в друга държава, КремонкеPyrelight написа:Ха и ти им обясняваш правилата във всяка втора тема, убеждавайки ги, че няма правила или те важат само за избрани прослойки от обществото.agent Ozo написа:Дреме му на на всеки желаещ да бъде добре информиран нов имигрант, Бистре. Защот на базата на невярно инфо и на бистрини лакърдии се вземат и грешни решения.Pyrelight написа:Ма кой му дреме за твоите нормативни документи?
Хората питат и се интересуват от правилата, по които стават нещата в непознатата им държава, а не от личността и "прогреса" на този или онзи.
Лузър или не, хората ми имат доверие, защото няма случай, в който да съм ги подвел, говорейки празни приказки.
Докато твоите хвалби и съветите, нямащи никаква връзка с действителността, водят до точно обратното. И ти колкото и да злобееш, не можеш да промениш тази картинка, Бистре.Не знаех, че освен общак на черчеветата си бил и комедиант, но смятам, че в това ти ново поприще очевидно по те бива.
Мои хвалби? Съвети нямащи връзка с действителността? WTF?![]()
Аз не давам въобще съвети. Казах си мнението на база споделените от питащата факти, а то е: "Да не си губи времето и парите в Канада!"
Не злобея и не искам да променям никакви картинки.
Преглеждайки темата и аз забелязах някаква закономерност. Хора, които във всяка втора тема прокламират за здрави семейни връзки, тук изведнъж се отмятат и казват: "Не разчитай на леля си!"
Защо, ако смея да попитам? Един Озо може да помогне повече от лелята? Ай сиктер! Вземи се скрий някъде!
Не моля те, не го прави! Продължавай със спектаклите!agent Ozo написа:Aбе много ти се иска това, Бистре - умните и полезните да се скрием, та да останете глупавите и безполезните да властвате във форума. Но няма никога да стане тая, напразно се надяваш.
Щото това наистина ще доведе до смъртта на този форум. Която смърт предричаш и установяваш всяка година от вече близо 15-на години.
Разбира се! Ти без него не се чувствуваш значим. Как бих могла да се усъмня в това?agent Ozo написа:а форумът ще продължи да си живее. Гарантирам ти го.
Напротив контактувайте си с успяли сънародниции. Това са хората които ще ви поканят утре за съдружници, за пратньори. Ще ви кажат как се развива бизнес визбягвайте българи и бъдете предпазливи с тях
Хахахаха...Хълка, ама нали нямаше нито един, на който да съм помогнал изобщо. Как ще има един, който да е успял в Канада? Отговорът е ясен - нула получили помощ от Озо по процедурите за имиграция, нула посрещнати от Озо, нула развеждани от Озо по офисите на успели български имигранти и накрая нула успели имигранти в Канада.Vedren написа: Незнам да има един успял в Канада който Агент Озо е посрещал.