Приятно гледане.

Руските простотии можеш сам да си ги слушаш. Толкова ли останахте без пропагандни материали та опряхте до руски такива ?SFBG82 написа:Пламен Пасков (на руски език)
Човекът е българин от България и говори за българите в предаването, като показва цитати от древни източници.roumensp написа:Руските простотии можеш сам да си ги слушаш. Толкова ли останахте без пропагандни материали та опряхте до руски такива ?SFBG82 написа:Пламен Пасков (на руски език)
С ривърс енджиниъринг е доказано, че всички хора произлизат от един баща, но не от една майка.IFF написа:Аз вярвам в древния произход на всички хора.
Цитираните древни източници доста често описват евентуални събития състояли се няколко века преди авторът да се е родил. От цитираните съм преглеждал англиския превод на История на Лангобардите, в която има много преплетени митове и легенди. Руският и българският език, както и всички други славянски езици, произхождат от по-ранна форма. Сравнителната лингвистика на индо-европейските езици е доста добре развита.SFBG82 написа: Човекът е българин от България и говори за българите в предаването, като показва цитати от древни източници.
Хората в Русия трябва да се образоват и да знаят от кой са взели език, азбука и религия, както и управленчески елит в началото.
Какъв е проблемът?
Руският език е дефакто клон на падежен Старобългарски език. Аз говоря руски и английски без проблем.
Македонската езикова норма я владея също така.
Сръбският ми е труден, но го вдявам вербално на 60-70%. Той също произлиза от българския език, но не днешния.
Няма такова нещо като грък по това време, а и българите християнизират Русия:speedy написа:
И докато руснаците са взели азбуката от българите, то за религията трябва да благодарят на гърците, а за първия си управляващ елит - на IKEA.
И тука не си в час.SFBG82 написа:Негово Величество Фердинанд I, човекът поръчал 2-метров сребърен кръст за центъра на Цариград.
Човекът, който казва, че няма нищо по-красиво от българската армия.