Хахаха!roumensp написа:Ти какво очакваше, да стоя на линията и спирам влакове и да саботирам бензиностанции ?Ivan1007 написа:Знам.
На теб само приказките ти са много, като за Теслата.
Опре ли до нещо реално свиваш перкиКолко мозък се иска да разбереш, че нямам нищо против което и да е карбон-гориво, просто не искам мястото, в което живея да бъде осрано заради финансовите интереси на една малка групичка хора.
Едно от малкото положителни неща на това дето манекена откупи правата и проекта е, че поне ще се енфорсват мерки за безопасност и реакция при инцидент преди да се продължи ... ако изобщо се разбере с фърст нейшънс.
При нас има кукувици дето протестират и агитират срещу влаковете с въглища идващи от САЩ, разтоварвани в Делта (което ,се вижда от нас) и заминаващи за Китай с кораби. Е, аз нямам нищо против, защото с нищо не застрашава района и китайския смог в големите им градове си е техен проблем. По същите причини подкрепям и LNG проекта в Северна БК. Всеки нормален човек си гледа собствения интерес, ама на теб явно ти е особено трудно да го разбереш, иначе нямаше да ръсиш ония простотии за каравана в “Под Шипките”.
Румен - екоталибана ... my ass.За мен Дейвид Сузуки е точно толкова превъртял и biased, колкото си и ти.
Нали беше за “зелената” Тесла заради затоплянето и за да не се позволява на арабите да богатеят и да се бъркат в световната политика. Не беле случайно, че пропусна рушняците.
Сега твърдиш, че не те интересува дали китайците ще горят въглища на поразия, важното е, че не опушват твойта барака

Теслата я забрави, купи си SUV, вместо велосипед, гориш газ за отопление вместо да си напълниш двора със соларни панели и ветрени мелници.

Е, ти си достоен последовател на хипокритите като Дейвид Сузуки и като много други подобни не виждаш по-далеч от пъпа си

Това за мястото, в което живееш, че ще бъде осрано вследствие на износа от Албърта е чиста манипулация, подобна на тези дето се разпространяваха за добива на нефт и газ от шисти и други нетрадиционни резервоари с фракинг.
Схемата е същата - лъжат, мажат с цел да уплашат простите хорица.
Водата ще бъде отровена, химикали се нагнетяват, скали се разплуват, земетресения разрушават къщите, сега пък танкерите щели да ви залеят с асфалт

Преди 3 години като се изляха 3 кубика гориво това от танкер ли беше?
Ми да затворим пристанището на Ванкувър за моторни кораби и се върнем на платноходки

Ти си пределно ясен защо дрънкаш врели некипели - типичния Нане дето не иска на него да му е добре, а на Вуте да му е зле

Хайде продължавай за зифтаджията - ще се почустваш по-добре:D