speedy написа:Три въпроса не са ми много ясни:
- Кои са тези, които планират и изпълняват плана за унищожаване на европейската раса?
- Каква им е ползата от това?
- Коя всъщност е европейската раса?
Аз ще се опитам да обясня някои от проблемите в Европа:
Навремето си говорех с бивш карабиниери, беше станал системен администратор в организацията, за която работех.
Така, както той ги обясни нещата - в Италия идвали много африканци, албанци и араби, някои от които правят проблеми, търгуват наркотици, създават гета (заселват се в евтините квартали и местното население се изнася оттам, образува се гето, подобно на гетата в САЩ). Хващат някой без документи, той дава фалшиво име, екстрадират го, той се връща, пак го хващат, той твърди, че е с друго име (защото пак няма документи), не могат да го вкарат в затвора за рецидив, защото "името" му не е в списъка с рецидивисти, екстрадират го пак и всичко се повтаря.
И всичко това е свързано с дълги и скъпоструващи съдебни процеси, платени от данъкоплатците, през което време му се осигурява сравнително приличен живот, безплатен адвокат, медицинско обслужване, самолетни билети за обратно и т.н.
Т.е. "виновни" са различните конвенции за правата на човека, социалната система и законите в дадена държава, според неговото мнение. Истинският проблем според мен е множеството войни в Африка и близкият изток, които карат тези хора да търсят по-добър живот, но те не са квалифицирани и поради това е по-леснодостъпно и печелившо за тях да се занимават с криминална дейност. Италия има огромна морска граница, което я прави много уязвима, в средата на Средиземноморието е близка както до Африка, така и до Албания и близкият изток и е идеален начален пункт за много хора търсещи препитание и по-добър живот в Европа.
Глупавите хора си повтарят грешките, умните не, а мъдрите се учат от чуждите такива.
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Има три вида хора: такива, които могат да броят и такива, които не могат...