jovani написа:Последният път, когато бях в София, преди 5-6 години масово се караха нови коли, дори по-нови от Канада. Малката ми сестричка си беше взела чисто нов Форд Фокус, изплащан от фирмата в която работеше, САП - същият като на Иван1007 в момента, отделно имаха още една семейна кола. Обзалагам се, че печели и повече пари от него, след данъци, нетно (без да индексираме за разликата в покупателната стойност). Дори и аз, на който не ми пука от тези неща, си донесох филе "Елена" и други деликатеси, които ми се видяха много по-евтини и много по-качествени от еквивалентите, които съм намирал в Канада. Вероятно за 5-6 години нещата са дръпнали, а съфорумците си остават със спомените, от когато са имигрирали (не съм питал сестра ми каква кола имат в момента).
Хахаха!
След колата, остава да ми кажеш и заплатата!
Преди това вземи да ми кажеш какво е САП, щото аз го знам като дръжка на мотика или лопата, но не ми се връзва с Фокуса
Ти и сестра ти (ако е верно това дето си го писал)!сте типични представители на ... отрочета на комунистическата номенклатура.
Ти караш джагуар в Канада, тя Фокус дето фирмата и го изплаща в България
Следователно в Канада масовата кола е Джагуар (тук там някое Мазерати), а в България Форд Фокус
Иначе аз си ходя в България, ако не всяка година то през година Та знам, че масовата кола е на айсе години, четвъта употреба. Достатъчно е да се разходиш между панелките ИЗ Младост, Люлин и Дружба в София - за провинцията да не говорим
Аз в момента карам служебен пикап - струва ми нищо (зиро, нула, геврек), включително и за гориво. Типичен канадец.