800 евро наем на студио в Младост!
Хахаха!
Какво пушат тия турци!
Да бяха казали лева.. или дори канадски долари, иди дойди.
За 800 евра могат да се намерят много хубави неща.
Едно 98% сигурно, от пазарът на наемите е под това число
Последно промяна от Kan_Tangra на Пон Ное 12, 2018 5:52 pm, променено общо 1 път.
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
Kan_Tangra написа:800 евро наем на студио в Младост!
Хахаха!
Какво пушат тия турци!
Да бяха казали лева.. или дори канадски долари, иди дойди.
За 800 евра могат да се намерят много хубави неща.
Едно 98% сигурно, от пазарът на наемите е под това число
На мен също ми се стори шокиращо, но това е клас А проект, с 5-звезден хотел в него, с топла връзка с мол и метростанция.
Всичко това в близост до бизнес парковете - София и Камбаните.
На чужденец може би може да му се искат 600 евро наем без проблем. Всичко е довършено до ключ (по каталог), даже мисля, че го обзавеждат, но не съм 100% сигурен.
На английски не се пише така, но това е турски проект.
Нарочно е именован така, защото съдържа двете начални букви на GARANTI KOZA - затова е Grand Kanyon. С английското каньон няма как да се постигне този ефект.
SFBG82 написа:Advanced Architecture Apartments, Sofia - 55m - 17 floors
Тези нови жилищни сгради имат ли такси поддръжка, като condo fees в Северна Америка? Ако нямат, всичките тия лъскави фасади след 10-15 години ще приличат на *** - опушени, почернели и мръсни, с лющеща се боя. Въздухът в София е много мръсен, поради географските особености и факта, че катализатори и стандарти за автомобилни емисии са далено пожелателни, но не и задължителни термини
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
За неуморните усилия, нашия съфорумец получает нагруднъй знак отличника:
Тези нови жилищни сгради имат ли такси поддръжка, като condo fees в Северна Америка? Ако нямат, всичките тия лъскави фасади след 10-15 години ще приличат на *** - опушени, почернели и мръсни, с лющеща се боя. Въздухът в София е много мръсен, поради географските особености и факта, че катализатори и стандарти за автомобилни емисии са далено пожелателни, но не и задължителни термини
Естествено, че имат.
Ние също си имаме градинари, косят тревата, садят сезонни цветя и т.н.
Това срещу 6 лв. на месец на апартамент. В Канада не знам дали има такива тънки цени.
Качеството е на ниво.
Естествено, че имат.
Ние също си имаме градинари, косят тревата, садят сезонни цветя и т.н.
Това срещу 6 лв. на месец на апартамент. В Канада не знам дали има такива тънки цени.
Качеството е на ниво.
В Канада са много по-дебели цените. Имах предвид дали се натрупва фонд за поддръжка на самата сграда, а не за косене на тревата и ринене на сняг. Примерно - миене на цялата фасада (не само на прозорците), ремонт на покрив, ремонт на асаньори и т.н. Всичко това в 6лв ли е включено или тези 6 лева са само за трева и цветя?