agent Ozo написа:Хахаха..., Стоян Ганев нито бе юпи тогава, нито пък му бе предложен министерски пост. Той именно заради това и се прибра набързо с подвита опашка в Щатите.
Не се свениш и ти, значи, да си служиш с измислици. Разчитайки на слабата информираност на събеседника.

Надявам се да не използваш подобни прийоми и в преподавателската си дейност.

Стоян Ганев не беше точно министър, но не заемаше и толкова лош пост като шеф на кабинета на Мончо. Идеята ми е, че като им свърши мандата, повечето честни хора се връщат в цивилизования свят, а остават такива като Велчев, които искат да оглозгат каквото е останало в България.
В случая с министрите, обаче, аз самият съм слабо информиран и както казах, не ме и интересуват толкова. Колкото до преподавателската ми дейност, не си ти този, на който трябва да се обяснявам какви прийоми ползвам. Комунизмът отдавна свърши и няма нужда да рапортувам на разни сталинисти как и защо го преподавам. И изобщо не разбирам, защо не можеш да водиш нормална дискусия, а все го удряш на лични захапвания. То не бяха намеци за лоялността ми към разни страни, сега и преподавателската ми дейност каква би могла да бъде. Пак повтарям, не ти е работа това, капиш?