Ivan1007 написа:Беше некъде 15на години преди да приемат България в ЕС. Тексаско се канеше да сондира сондажа на Галата и ме бяха пратили на курс воден от двама техни специалисти. Та едно момче американче сподели с мен огромното си учудване от това, което видял предната нощ от прозореца на стаята си в Шератон - някой крадял чистачки от колите. Питам го - при вас не крадат ли? Крадат вика, ама цели автомобили, никой не си играе да краде чистачки. Това беле 3 години след като Тодор Колев изпя:
Почти 20 години по-късно видях с очите си, че туй го няма дори и в Албания, както си беше в песента.
Та крадат коли и в Канада, и в САЩ и предполагам навсякъде по света.
Ма не чистачките, не книгите от къщичките за книги.
.
Ivan1007 написа:Беше некъде 15на години преди да приемат България в ЕС. Тексаско се канеше да сондира сондажа на Галата и ме бяха пратили на курс воден от двама техни специалисти. Та едно момче американче сподели с мен огромното си учудване от това, което видял предната нощ от прозореца на стаята си в Шератон - някой крадял чистачки от колите. Питам го - при вас не крадат ли? Крадат вика, ама цели автомобили, никой не си играе да краде чистачки. Това беле 3 години след като Тодор Колев изпя:
Почти 20 години по-късно видях с очите си, че туй го няма дори и в Албания, както си беше в песента.
.
myhata II написа:"Погледнете Македония. И се попитайте - ако у нас се проведе референдум за НАТО и Европейски съюз - какво ще стане? Какви ще са резултатите "
Много вярно мнение на журналиста Карбовски, въпреки че не ми е от много симпатичните !
или може би просто да усеща на къде духа вятъра, и да обръща лопатата ….
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
.
Ех, Йорко, Йорко!
Двадесет години по-късно - От българската мафия привет!
В сравнение с американската мафия българската е детска градина.
А ти пусни нещо по-свежо, какво е било в България преди 20 години вече го забравихме.
Йорко,
Кво по-свежо да ти пусна?
Че в във всяка държава има мафия, но в България мафията си има държава?
Само виж министър-председателя и по-ясно няма как да бъде.
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
.
Ех, Йорко, Йорко!
Двадесет години по-късно - От българската мафия привет!
В сравнение с американската мафия българската е детска градина.
А ти пусни нещо по-свежо, какво е било в България преди 20 години вече го забравихме.
Йорко,
Кво по-свежо да ти пусна?
Че в във всяка държава има мафия, но в България мафията си има държава?
Само виж министър-председателя и по-ясно няма как да бъде.
Пускяй каквото си искаш, на хората в България не им пука за иозтрещяли хейтъри като теб. Това си е твой проблем, и проблем на такива като теб. Щ си умреш с твоя проблем, това е.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Този ЕС най-после се разпада. Чуждите компании се изтеглят с подвити опашки. Като начало се завръщат гаражните търговци и мануфактури. С годините (и вековете) те еволюират в дружески усмихнати и приветливи родни олигарси. Всички ликуват, може и емигрантите да се върнат на старите си места.
Този ЕС най-после се разпада. Чуждите компании се изтеглят с подвити опашки. Като начало се завръщат гаражните търговци и мануфактури. С годините (и вековете) те еволюират в дружески усмихнати и приветливи родни олигарси. Всички ликуват, може и емигрантите да се върнат на старите си места.
жора на колко водки си бе пич
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
Поредният голям провал на мракобесната северномонголска имперска политика на Балканите!
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада. Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Поредният голям провал на мракобесната северномонголска имперска политика на Балканите!
поредното корумпирано правителство на Македония, както и парламент, съставен от подлоги и гъзолизци на Запада готови за няколко гроша да продат майка си !
На това ли му се вика победа бе Гаци, я вземи се обърни и виж какво се случва в Париж !
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Ами така е то - на едно място политиката ти търпи крах, а на друго пък успява.
Следвайки своята имперска пполитика, Севромонголията успя да организира избирането на Тръмп, да предизвика майдан в Париж, да спре организирания от наглосаксите майдан в Сирия, да провокира Брексита и между другото да отрови няколко британеца.
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
Canuck написа:Отлични новини идват от вече Северна Македония. Северноатлантическата посока им е вече ясна. У Београду и в Москве нервно си гризат ноктите. Кеф!