Защо България не е добро място за живеене
- optics
- Модератор
Re: Защо България не е добро място за живеене
Щяло да трябва 15 години да дигитализират всички български филми? Е гати! По колко на година бе? Един китайски видео хакер ако наемат ще фърля по 2-3 филма на хай-дефинишън на ден.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Ти имаш ли си представа как се прави дигитализация на филм?optics написа:Щяло да трябва 15 години да дигитализират всички български филми? Е гати! По колко на година бе? Един китайски видео хакер ако наемат ще фърля по 2-3 филма на хай-дефинишън на ден.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Мани, мани!optics написа:Щяло да трябва 15 години да дигитализират всички български филми? Е гати! По колко на година бе? Един китайски видео хакер ако наемат ще фърля по 2-3 филма на хай-дефинишън на ден.
То и тук е една бърза работа 6 месеца им трябва да организират едно събеседване с Първите нации.
Да не говорим, че един софтуер за заплатите на държавните служители го фиксват с години.
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
И 15 години няма да стигнат, щото ще канцелират държавната поръчка всеки 6 м и от начало.
На Фирмения регистър още му купуват дискове, че трябвало терабайти - като почнат да дигитализират филмите ще видат едни терабайти.
На всичкото отгоре много филми са повредени, а например някои като оригиналната лента на "Хан Аспарух" отдавна е изчезнали.
На Фирмения регистър още му купуват дискове, че трябвало терабайти - като почнат да дигитализират филмите ще видат едни терабайти.
На всичкото отгоре много филми са повредени, а например някои като оригиналната лента на "Хан Аспарух" отдавна е изчезнали.
- roumensp
А защо отричаш правото на виШистите да станат “професионалисти” след като пристигнат ? Ми то и аз един хубав ден може да стана “професионалист”, защото над четвърт век ИТ почва да ми писва вече.Pavel M написа:аз дойдох като професионалист а не като нереализиран бай гуй с една дузина на книга образования от които нищо не следваroumensp написа:Се'кви се търсят, иначе нямаше да те вземат навремето. Предполагам и ти си се изкарал виШист, подобно на множеството чалми дето въртят геврека ...Pavel M написа:казах аз че в канада се напълни с такива индивиди български вишисти дето се затрудняват даже и с четенето,ама след като няма филтър и приемат куцо,кьораво и сакато значи от такива имат нужда.
не им трябват умни и образовани,търсят се тъпи каскети такспеъри ако още не си го разбрал,които да папкат и да слушкат и да плащат
взеха ме заради професионалните ми качества и все още получавам писма с които ме канят да ме върнат
- optics
- Модератор
Много обичам да ме питат дали имам представа как се прави нещо.joro написа:Ти имаш ли си представа как се прави дигитализация на филм?optics написа:Щяло да трябва 15 години да дигитализират всички български филми? Е гати! По колко на година бе? Един китайски видео хакер ако наемат ще фърля по 2-3 филма на хай-дефинишън на ден.
Член съм на форума videohelp.com от 2002-ра и редовно заиграващ се с филми.
Имам няколко български филма които никъде няма да намериш с по-добро качество
отколкото при мен. Защо ли - защото трябва и акъл. Даже и 2 руски.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
В БГ марихуана разбира се няма - всичко е нелегално и покрито. Бас давам, че държавата си няма хал хабер колко се употребява и за какъв пазар става дума, само намират оранжерии и плантации, ама те сигурно са за красота или някое кретенче кога разцепи някой дирек ил онзи вчера дето по таван отнесъл 7 коли.
https://www.skandal.bg/bg/drogiran-shof ... i-v-sofiya"
https://www.skandal.bg/bg/drogiran-shof ... i-v-sofiya"
Оранжериите и плантациите ще изнасят за Канада, това ще вдигне БВП на България с 3,1415926...... %jet написа:В БГ марихуана разбира се няма - всичко е нелегално и покрито. Бас давам, че държавата с няма хал хабер колко се употребява и за какъв пазар става дума, само намират оранжерии и плантации, ама те сигурно са за красота.
Ще вдигне на Бойко онази работа, а на теб ще ти повдигне задника. И всички ще обявявате дружно, че сте се издигнали.
един успял българин в Канада, не би трябвало да се изказва така просташки..Нищо ли не научи от любезните и възпитани канадци или викаш нищо не помага..?jet написа:Ще вдигне на Бойко онази работа, а на теб ще ти повдигне задника. И всички ще обявявате дружно, че сте се издигнали.
Мат'рялът където и да отиде си остава все същия мат'рял.prace написа:един успял българин в Канада, не би трябвало да се изказва така просташки..Нищо ли не научи от любезните и възпитани канадци или викаш нищо не помага..?jet написа:Ще вдигне на Бойко онази работа, а на теб ще ти повдигне задника. И всички ще обявявате дружно, че сте се издигнали.
Глад за половин милион работници се оертава през следващите 5 години:
https://www.24chasa.bg/novini/article/7112316"
Вече не гоните само Западна Европа ами и Източна.
Хай тролете на воля.
Хай тролете на воля.
И в Канада има глад за работници, за какво мислиш че взимат емигранти?jet написа:Глад за половин милион работници се оертава през следващите 5 години:
Хай тролете на воля.
чакай ти култура и обноски от калпав материалprace написа:един успял българин в Канада, не би трябвало да се изказва така просташки..Нищо ли не научи от любезните и възпитани канадци или викаш нищо не помага..?jet написа:Ще вдигне на Бойко онази работа, а на теб ще ти повдигне задника. И всички ще обявявате дружно, че сте се издигнали.

По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА