Kpetrov написа:Limo crash kills 20 people
Това ако беше станало в България Жорето щяхте да го разпнете. RIP!
Kaква е връзката с Канада?
Общата граница ма, Бистре.
Бе, те и с Мексико имат обща граница. Това значи ли, че и там катастрофират с лимузини?
Аз предлагам Петров да започне да дава примери от Занзибар, за да оправдае глупостите, с които ни засипва Жорко.
Бе, те и с Мексико имат обща граница. Това значи ли, че и там катастрофират с лимузини?
Аз предлагам Петров да започне да дава примери от Занзибар, за да оправдае глупостите, с които ни засипва Жорко.
"Те" може и да имат, ама Канада няма обща граница с Мексико, ненагледна. Та примерите от там вече наистина няма да имат нищо общо с Канада. Нито пък от Занзибар.
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
"Те" може и да имат, ама Канада няма обща граница с Мексико, ненагледна. Та примерите от там вече наистина няма да имат нищо общо с Канада. Нито пък от Занзибар.
Никой не се е юрнал натам, споко!
Е, в България нали е добре, или...?
Не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле! - казал шопът пардон македонският Бай Ганю и звучно се изпърдял.
''Между другото това ми е помогнало по мoй си начин: няма нещо на този свят, което да ме мотивира повече от твърдението " няма да стане", ай сиктер.''
powered by pumpy
Жоре и другия патреот с небостъргачите.
Тази снимка е тукашна - на тротоара до автобусната спирка - самоделна библиотека - Остави книга, Вземи книга.
Това когато стане в България, ела ми се обади. Ще призная че нещата вървят на добре. Разбира се ако не я вандализират още първия месец.
Ботъм лайн
--------------------
Нещата започват да се подобряват не когато се промени пейзажа, а когато се промени мисленето.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
optics написа:Жоре и другия патреот с небостъргачите.
Тази снимка е тукашна - на тротоара до автобусната спирка - самоделна библиотека - Остави книга, Вземи книга.
Това когато стане в България, ела ми се обади. Ще призная че нещата вървят на добре. Разбира се ако не я вандализират още първия месец.
Ботъм лайн
--------------------
Нещата започват да се подобряват не когато се промени пейзажа, а когато се промени мисленето.
баси мамата.библиотека насред плейнт.оставяш книга късаш си стрък мама жуана.четеш и пушиш.
уат зъ фака из факън кънтри.
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
optics написа:Жоре и другия патреот с небостъргачите.
Ботъм лайн
--------------------
Йорко,
Те читалищата в България са още от преди 1878 ма и оттогава дават книги за четене безплатно. Та това, че в Албена, която през лятото има население, колкото окръжен град има такова читалище не ме впечатлява.
Има ли смисъл да ти обяснявам каква е разликата с тия библиотеки ( има такава на съседната улица, както на хиляди места в САЩ и Канада) или просто се правиш на ударен с мокър парцал?
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Ivan1007 написа:Йорко,
Те читалищата в България са още от преди 1878 ма и оттогава дават книги за четене безплатно. Та това, че в Албена, която през лятото има население, колкото окръжен град има такова читалище не ме впечатлява.
Има ли смисъл да ти обяснявам каква е разликата с тия библиотеки ( има такава на съседната улица, както на хиляди места в САЩ и Канада) или просто се правиш на ударен с мокър парцал?
Мен също не ме впечатляват тези неща, които ги има и в Канада, и в България. Единствената разлика между двете държави е по-високото заплащане в Канада. Затова и хейтърите подскачат като се вдигне средната заплата в България. Това е положението- свиквайте с мисълта, че България става все по-добро място за живеене.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
joro написа:Единствената разлика между двете държави е по-високото заплащане в Канада.
Пич,
Аз никога не си заключвам колите на алеята, а задната врата на къщата дори не знам къде е ключа, понеже я заключваме отвътре само когато пътуваме в чужбина. Вратата към мазето дори няма ключалка.
Невъзможно е да подкупиш пътен полицай, така, че като свършиш точките трябва някой да те вози. Всички са равни. Никой държавен служител не те гледа в ръцете и не ти спъва работата за лична облага.
Дори не можеш да си представиш какво спокойствие цари тук за нормалните семейни хора.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
joro написа:Единствената разлика между двете държави е по-високото заплащане в Канада.
Пич,
Аз никога не си заключвам колите на алеята, а задната врата на къщата дори не знам къде е ключа, понеже я заключваме отвътре само когато пътуваме в чужбина. Вратата към мазето дори няма ключалка.
Невъзможно е да подкупиш пътен полицай, така, че като свършиш точките трябва някой да те вози. Всички са равни. Никой държавен служител не те гледа в ръцете и не ти спъва работата за лична облага.
Дори не можеш да си представиш какво спокойствие цари тук за нормалните семейни хора.
Тия ги разправяй на бабите, дето никога не са ходили в чужбина.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Слушай, бабо, слушай! Че Софето не е чужбина, а вие на село не ги отбирате тия работи!
Затова и плещиш глупост след глупост.
''Между другото това ми е помогнало по мoй си начин: няма нещо на този свят, което да ме мотивира повече от твърдението " няма да стане", ай сиктер.''