Търсиме си хора и не можем да си намерим. И не само ние.
В Бг положението е същото. Сигурно брадатия неврохирург се е намесил и там.Pyrelight написа:Ахъм, аз съм супер наивна!![]()
Търсиме си хора и не можем да си намерим. И не само ние.
Какъв е този ход, за тези дето сме извън Квебек и не следим изборите?Kpetrov написа:BTW, Coalition avenir Québec най-дясно ориентираната от всички главно представени партии и взимат управлението с голяма преднина.
Според мен спечелиха изборите с брилянтен ход макар и представен като непопулярен в медиите.
П.П.Ето виждаш ли, че имаше полза от тази тема.agent Ozo написа:Невероятно, но факт. Тукашната анкета е показала вярно разпределението на гласовете за отделните партии.
И аз не съм много светнат за Квебек, изборът им дава ли надежди (подобно на Дъг Форд), че догодина по-малко хора в Квебек ще гласуват за Манекена, тъй като вече им е писнало от “левичари” ?miteto написа:Какъв е този ход, за тези дето сме извън Квебек и не следим изборите?Kpetrov написа:BTW, Coalition avenir Québec най-дясно ориентираната от всички главно представени партии и взимат управлението с голяма преднина.
Според мен спечелиха изборите с брилянтен ход макар и представен като непопулярен в медиите.
Не.roumensp написа: И аз не съм много светнат за Квебек, изборът им дава ли надежди (подобно на Дъг Форд), че догодина по-малко хора в Квебек ще гласуват за Манекена, тъй като вече им е писнало от “левичари” ?
Стрино, много си далече от истината. Единствените провинции, където не избраха Манекена са Албърта, Манитоба и Саскечуан.Pyrelight написа:Бай дъ уей, Манекена не го избраха само в Кебек.
Най-много места взе от Онтарио и Квебек. При нас също взе доста, но броят депутати е незначителен в сравнение с двете големи провинции. За атлантическите провинции не храня никаква надежда, но те са малки.Pyrelight написа:Не.roumensp написа: И аз не съм много светнат за Квебек, изборът им дава ли надежди (подобно на Дъг Форд), че догодина по-малко хора в Квебек ще гласуват за Манекена, тъй като вече им е писнало от “левичари” ?
Бай дъ уей, Манекена не го избраха само в Кебек.
Тия са дясни националисти. И точно това показва.roumensp написа:И аз не съм много светнат за Квебек, изборът им дава ли надежди (подобно на Дъг Форд), че догодина по-малко хора в Квебек ще гласуват за Манекена, тъй като вече им е писнало от “левичари” ?miteto написа:Какъв е този ход, за тези дето сме извън Квебек и не следим изборите?Kpetrov написа:BTW, Coalition avenir Québec най-дясно ориентираната от всички главно представени партии и взимат управлението с голяма преднина.