Този мит май всяка страна го имаkiro написа:- Българките са най- красивите жени на света

Този мит май всяка страна го имаkiro написа:- Българките са най- красивите жени на света
Аз казах какво! Да ти го нарисувам ли?miteto написа: Кое точно не си виждала - мелба или член?
Мит е. България е по средата и доста европейски държави са по-добре от нея по степен на затлъстялост (Германия, Холандия, Дания, Италия, Швеция, Австрия, Белгия, ......).miteto написа:Това може и да не е толкова голям мит ако погледнем списъка страни по степен на затлъстялост.optics написа:Български гордости които са или митове или направо карикатури.
- В България се яде по-здравословно
Което е пълна глупост, след като е заедно с родител(и). Подобни неадекватни наредби много ме дразнят.Pyrelight написа:Между другото преди 2 седмици ни отказаха в Кебек-сити да ни сервират в ресторант заради сина ми, който е на 16 години и 2 метра висок.![]()
Само защото ресторантът имаше бар, а той не е в легалната възраст за консумация на алкохол.
Не е глупост! И е последното, което ме дразни. Може да сме лоши родители. Има и такива.roumensp написа:Което е пълна глупост, след като е заедно с родител(и). Подобни неадекватни наредби много ме дразнят.Pyrelight написа:Между другото преди 2 седмици ни отказаха в Кебек-сити да ни сервират в ресторант заради сина ми, който е на 16 години и 2 метра висок.![]()
Само защото ресторантът имаше бар, а той не е в легалната възраст за консумация на алкохол.
на никой не му пука за сина, за бизнеса ги е шубе, някой да не ги изпорти !roumensp написа:Което е пълна глупост, след като е заедно с родител(и). Подобни неадекватни наредби много ме дразнят.Pyrelight написа:Между другото преди 2 седмици ни отказаха в Кебек-сити да ни сервират в ресторант заради сина ми, който е на 16 години и 2 метра висок.![]()
И к'во ако си лош родител, ще поръчаш от бара двойно уиски за 4-годишното си дете ?Pyrelight написа:Не е глупост! И е последното, което ме дразни. Може да сме лоши родители. Има и такива.roumensp написа:Което е пълна глупост, след като е заедно с родител(и). Подобни неадекватни наредби много ме дразнят.Pyrelight написа:Между другото преди 2 седмици ни отказаха в Кебек-сити да ни сервират в ресторант заради сина ми, който е на 16 години и 2 метра висок.![]()
Румене, стига си философсвал! На 4 годишно може и да не поръчаш, ама на млад юнак като моя може пък някой да му поръча. И те откъде да знаят, че сме му родители? Ние освен това бяхме цяла компания. На него от малък все не му върви със сервитьорките. Преди 5-6 години една в Мексико го дебнеше като цербер всеки път като се появи в ресторанта да ходел да се преобува, щото не можел да влиза по бански. А иди и обяснявай, че това са му бермудите, а не банските!roumensp написа:И к'во ако си лош родител, ще поръчаш от бара двойно уиски за 4-годишното си дете ?Pyrelight написа:Не е глупост! И е последното, което ме дразни. Може да сме лоши родители. Има и такива.roumensp написа:Което е пълна глупост, след като е заедно с родител(и). Подобни неадекватни наредби много ме дразнят.Pyrelight написа:Между другото преди 2 седмици ни отказаха в Кебек-сити да ни сервират в ресторант заради сина ми, който е на 16 години и 2 метра висок.![]()
Само защото ресторантът имаше бар, а той не е в легалната възраст за консумация на алкохол.А ако нямаше бар не можеш ли да поръчаш алкохол за детето си от сервитьора ? Пълни глупости ... мен пък ме дразни като откажат да ме пуснат някъде с дете, за което АЗ нося отговорност.
Въобще не съм сигурен, че във всяка. Но във всяка Балканска - да!miteto написа:Този мит май всяка страна го имаkiro написа:- Българките са най- красивите жени на светаИма ли въобще такова нещо като страна с най-красивите жени на света?
Можеш само са се радваш, че се е впечатлил от полугола кака, а не от полугол батко АзисMarto написа:Общата култура и изобщо културата е ехеее къде по-висока от западните държави.
Миналата седмица, на стената на едно Хепи. Синът ми беше много впечатлен и не спря да говори за тази картинка цял ден:
То само това да беше за смях, да я почерпиш. А, западното сияние не ти ли хареса? Или това, че Квебек може да е някоя източна държава?! Анкара - столица на Гърция, а изкуственият интелект е когато някой си мисли, че е умен, а не е.optics написа:Канак, мерси за клипа! Както пише в коментарите - Мишо е железен. Каква воля да не се засмее! Като казва "Ти мислиш че Слънцето изгрява от запад".