eee sara mi te idvat ot evropa, kvo znaem nie

Това е за мен най-добрият вариант! Има карти на Файдо и от 10 кинта, мисля че са 4 -5 вида картите. Аз си хвърлих Моторолата преди да тръгна щото не беше трибандова и си взех Сименс А60 - чудесно и евтино телефонче, а и няма нужда от трансформатор тук, макар че е за 220 волта само. Бачка си без проблеми! На мен телефона ми върши страхотна работа, колкото и някой да ме убеждава че не ми трябва. Наистина тук има телефони на всеки ъгъл, и то работещи, но си е удобство а на моменти си е направо необходим!Lub0 написа:Носиш си телефона от БГ-то, копуваш си гсм карта за 25 кинта от фидо, полсе си копуваш препейд карти цените са кам 30 цента на минута което включва калер ид, воис майл и т.н.
за да може като тичаш от едно интервю на друго ,да могат да те намерят и поканят за трето-как защо?-много по-удобно е.а точно като сте новопристигнали имигранти за каквто ще ви е толкова задължително и належащ мобилен?
Две неща:sub0 написа:Да... малко уточнения:
1. Тук (Северна Америка) за мобилните е в сила че се плаща и за приемане на разговор, а не само за обаждане от ваша страна. В Европа не е така. Някои абонаментни планове разбира се ви го покриват това, но ваучерите обикновенно - не. Имайте го напредвид като водите разговори.
2. Тук мобилните телефони са с едни също номера с локалните. Тоест и мобилните и локалните в Мтл са с код 514-ХХХ-ХХХХ. Практически няма начин на отличите мобилен от стационарен като ви се обаждат или вие се обаждате -- с малко изключения че например 514-88Х-ХХХХ са мобилни винаги тук и май в другите провинции.
ami nishto - treva pasem nie s tebetodor73 написа:eee sara mi te idvat ot evropa, kvo znaem nie
за европа кратък пример-личен опит.eee sara mi te idvat ot evropa, kvo znaem nie
ami THC ние с Тошко имахме предвид не техническите характеристики и ниво на обслужване тук и там!THC написа:по отношение на мобилните телефони-има мнооого докато настигнат европа.
Razgledaj tozi sajt :holy написа:Искам да запитам ... как стои въпроса с намирането на мобилен телефон втора употреба (като за новопрестигнали емигранти). Какви са цените на самите апарати втора употреба, къде могат да се намерят. ...
Благодаря на тези, които ще отговорят!