До кога ще търпим Приеха на първо четене данък „стар автомобил“! Плащаме 1000 лева на година!
П.П. Ако приемат и данък "рушаща се панелка" съвсем ще го втасате!

По данни на КАТ към 31.12.2017г. автомобилите в българия са:
Автомобили до 5 години – 2%
Автомобили от 6 до 10 години – 5%
Автомобили от 11 до 15 години – 8%
Автомобили от 16 до 20 години – 40%
Автомобили над 20 години – 45%
Първоначално си помислих, че милицията си е свършила работата, пък то - бандитите се изпотрепали един друг.joro написа:Застреляха единия беглец от Софийския затвор.
https://dnes.dir.bg/krimi/strelba-v-bot ... lov-e-ubit"
Има много стари автомобили, които вече не се карат, но си стоят на отчет в КАТ. Някои даже ръждясват по улиците. Някои от по-възрастните хора си карат старите таратайки и не искат да ги сменят за нови. Има и много богати хора, които карат стари коли- въпрос на манталитет. А и голяма част от хората в България предпочитат 10 годишно БМВ пред нова Дачия.Pyrelight написа:Погледнах датата (да не се изложа)...Ново е!
![]()
До кога ще търпим Приеха на първо четене данък „стар автомобил“! Плащаме 1000 лева на година!
П.П. Ако приемат и данък "рушаща се панелка" съвсем ще го втасате!
2 години точно направихmiteto написа:Ами ти също от 3-4 години не си в Монреал ама говориш за дупките там? А повечето хора се връщат в България/София поне веднъж на всеки 3-4 години, ако не и всяка година.Kan_Tangra написа:Мите,
минало време. Сега бая повече се ремонтират дупките. Вярно, намират се, но няма нищо общо с преди.
Но така или иначе, дори и теоретично да имаше дупки, пак говорите за нещо, което не сте виждали (напоследък), т.е. нямате понятие.
То и за графитите така, като ти пуснах от Google StreetView едни нашарени сгради точно срещу НДК ти каза, че им били стари снимките и ти си щял да пуснеш същата сграда, ама после май ти се строши фотоапарата нещо
А на Оптикс снимките от преди има-няма една година с графити баш на Графа и те ли са нещо дето не сме виждали напоследък?
Моите не умират, а аз ги сменям...като носни кърпички.Kan_Tangra написа:Не фърфиш стрин, разбирам да не бях живял в Монреал, да ме лъжеш.
Ти к'ва кола караш и колко те изкарва, си е изцяло твой проблем
То твоите не умират от старост, а от инциденти![]()
Ето, произволни снимки на трафика из Мон.
Все 2 годишни бентлита се виждат.
11 как да е, но да облагат с данък тия от 6 до 10 години си е пладнешки обир.Kan_Tangra написа:Освен това, 11 годишна кола с данък 500 ми се вижда доста.
Ами хайде снимай. Избери си коя да е от сградите по Графа снимани от Оптикс и ни докажи, че неговите снимки са стари или фотошопваниKan_Tangra написа:2 години точно направихmiteto написа:Ами ти също от 3-4 години не си в Монреал ама говориш за дупките там? А повечето хора се връщат в България/София поне веднъж на всеки 3-4 години, ако не и всяка година.Kan_Tangra написа:Мите,
минало време. Сега бая повече се ремонтират дупките. Вярно, намират се, но няма нищо общо с преди.
Но така или иначе, дори и теоретично да имаше дупки, пак говорите за нещо, което не сте виждали (напоследък), т.е. нямате понятие.
То и за графитите така, като ти пуснах от Google StreetView едни нашарени сгради точно срещу НДК ти каза, че им били стари снимките и ти си щял да пуснеш същата сграда, ама после май ти се строши фотоапарата нещо
А на Оптикс снимките от преди има-няма една година с графити баш на Графа и те ли са нещо дето не сме виждали напоследък?За снимките, не помня да съм казвал, че ще снимам. Не че е проблем.
Какви са данъците на колите в Канада?roumensp написа:11 как да е, но да облагат с данък тия от 6 до 10 години си е пладнешки обир.Kan_Tangra написа:Освен това, 11 годишна кола с данък 500 ми се вижда доста.
Брей, ти всички знаеш за Канада, кой какви заплати взима, какви цени плаща, колко е PPP-то на кюфтетата - и само това не знаеш?joro написа:Какви са данъците на колите в Канада?roumensp написа:11 как да е, но да облагат с данък тия от 6 до 10 години си е пладнешки обир.Kan_Tangra написа:Освен това, 11 годишна кола с данък 500 ми се вижда доста.