има ли пътуващи от София до Монреал декември или януари, за придружаване на възрастна жена, която за първи път ще пътува по този маршрут . Още не сме взели билет и ще сме много благодарни ако ако има някой да помогне.
Защо не питате агент, когато ви търси билет, да провери какви възможности за придружаване има от самите авиокомпании? За хора, които имат проблеми с придвижването (без да трябва да се представят бележки от доктори или друга документация), може да се изиска придружаване с количка или елетрокарите, които се разкарват по коридорите на летищата.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
speedy написа:Защо не питате агент, когато ви търси билет, да провери какви възможности за придружаване има от самите авиокомпании? За хора, които имат проблеми с придвижването (без да трябва да се представят бележки от доктори или друга документация), може да се изиска придружаване с количка или елетрокарите, които се разкарват по коридорите на летищата.
Моля ако има пътуващи София-Монреал през Истанбул на 15 юни да ми пишат на лични. Майка ми ще пътува за пръв път и ще бъда много благодарна ако някой пътува и й помогне да си намери гейта на летището в Истанбул.
Ако има пътуващи София-Монреал през Истанбул началото на август, моля да ми пишат на лични.
Майка ми ще идва и ще съм благодарна ако някой може да й помогне - най-вече при нужда с декларацията при пристигане в Монреал, при нужда. Все още не сме купували билет, така че датите са плаващи.
Благодаря
====
"Les faibles ont des problèmes. Les forts ont des solutions". Louis Pauwels
Родителите ми ще пътуват на 10.06.18 за Монреал.
Полетите: Варна - Истанбул
Истанбул - София.
Ще се радвам да пътуват с други българи ....... поне от Истанбул до Монреал.
Здравейте,
Ако все пак има пътуващи, пишете ми моля. Ще се опитам да взема инвалидна количка като чекирам билета, че вече го купих и някой ми каза, че преди чекирането също я има тази опция. Предполагам, че и ако покаже напечатан лист да я упътят към гейта ще я заведе някой служител ако се обърка. Благодаря предварително и лек полет на всички пристигащи и заминаващи.
krisskka написа:Здравейте,
Моля ако има пътуващи София-Монреал през Истанбул на 15 юни да ми пишат на лични. Майка ми ще пътува за пръв път и ще бъда много благодарна ако някой пътува и й помогне да си намери гейта на летището в Истанбул.
Привет на всички иито родители пътуват. Нашият дядо пътува тази зима от Шотландия през Рейкявик до Монреал и обратно. НА самото летище поръчахме асистанс, при чекирането от началната точка. Тоест ако София е началната точка и поскате асистанс те най-вероятно ще го прехвърлят на асистанс в Истамбул. За декларацията, в общи линии му казахме да пише на всичко НЕ. От Шотландия забравиха, но ние му написахме после на един лист цялата информация за полет и в случай на нужда номера на лица за контакти в начална и крайна точка. Също така вербално казах на асистанса, че е възможно да се обърка къде е, заради прекалени емоции (на възраст е човекът вече)
Заради играещата кръвна захар и прекалена тревожност му подготвихме крекери и празна бутилка с вода, която да напълва от летищата.
Жив и здрав пътува човека, бабата предишното лято по същия начин БГ-Монреал.