Средната заплата достигна 1123 лева

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Заключено
Pavel M
батката - оригиналът

Re: Средната заплата достигна 1123 лева

Мнение от Pavel M »

ablood написа:Ти наистина си безсрамна.

В 2 поредни поста категорично твърдиш, че НИКОЙ (!!!) не използвал асфалт и чакъл в днешно време. Сега ми се тросваш, че имало, ама ти не си ги виждала.

Чао!
абе юнак.ти от неук прос бояджия откога започна да разбираш и от покривни изолации,че и с хора със съответния ценз,опит и образование си тръгнал да си мериш малката п.шка
що не си гледаш там гипса , картона и тапетите.там където ти е силата :lol:
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

joro написа:

И Тръмп в Америка така го избраха- с насаждане на аполалиптични страхове в народа. Особено в тази част от хората, които си нямат и елементарни познания по икономика.
Дрънкаш глупости, като всички лапни-шарани дето гледат само CNN. Тръмп го избраха нормалните хора, на които им омръзнаха лъжите и диктатурата на либерастите. Именно последните са тези, дето непрекъснато всяват страх сред хората, че Тръмп ще беси лгтб-тата по стълбовете и ще разстрелва мексиканците по площадите.

По темата: В България токът е по-скъп, отколкото в Германия и Дания

http://www.segabg.com/article.php?id=904193"

Надявайте се, след като ЕС ви прецака с руската тръба, да почне да ви кара ток със самолети, или Ястреба да ви компенсира от собствения си джоб, ама и двете са като да чакаш от умрел писмо, особено второто - Ястреба ще гушне букета преди лятото
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
joro

Мнение от joro »

Павел написа:
joro написа:

И Тръмп в Америка така го избраха- с насаждане на аполалиптични страхове в народа. Особено в тази част от хората, които си нямат и елементарни познания по икономика.
Дрънкаш глупости, като всички лапни-шарани дето гледат само CNN. Тръмп го избраха нормалните хора, на които им омръзнаха лъжите и диктатурата на либерастите. Именно последните са тези, дето непрекъснато всяват страх сред хората, че Тръмп ще беси лгтб-тата по стълбовете и ще разстрелва мексиканците по площадите.

По темата: В България токът е по-скъп, отколкото в Германия и Дания

http://www.segabg.com/article.php?id=904193"

Надявайте се, след като ЕС ви прецака с руската тръба, да почне да ви кара ток със самолети, или Ястреба да ви компенсира от собствения си джоб, ама и двете са като да чакаш от умрел писмо, особено второто - Ястреба ще гушне букета преди лятото
Тръмп ще помогне на България да настигне Америка- като ви засили срещу нас.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
joro

Мнение от joro »

Ivan1007 написа:
joro написа:Сърбия иска да настигне България
https://money.bg/economics/sarbiya-iska ... oblem.html"
Гладна кокошка просо сънува.
Се същото и това важи и за България
иĸoнoмиcти, пpeдyпpeждaвaт, чe пpeĸaлeнo бъpзият pacтeж нa зaплaтитe бeз пo-cepиoзeн pacтeж нa бpyтния вътpeшeн пpoдyĸт (БBΠ) и пpoдyĸтивнocттa, мoжe дa ce oтpaзи нeгaтивнo нa иĸoнoмиĸaтa.
Тези икономисти да не работят като сондьори в канадската тайга?
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Ttorontoo

Мнение от Ttorontoo »

Нали знаете как са направени тези статистики. Взимат се най-високата заплата, но не спрямо цялото население, ами отделна извадка. Нали занете, че едните ИТ инженери взимат по 7000 лева, другите консултанти, продавачи, асистенти, държавни чиновници и прочие да взимат до 700 лева. И е то ви една статистика.

А пенсиите. Какво ще кажете за тях?
joro

Мнение от joro »

Ttorontoo написа:Нали знаете как са направени тези статистики. Взимат се най-високата заплата, но не спрямо цялото население, ами отделна извадка. Нали занете, че едните ИТ инженери взимат по 7000 лева, другите консултанти, продавачи, асистенти, държавни чиновници и прочие да взимат до 700 лева. И е то ви една статистика.

Тия, дето взимат до 700 лева заплати в Канада ще взимат до 400 долара социал. Явно не си в час със заплатите в България.
Ttorontoo

Мнение от Ttorontoo »

Смисъл, много пари ли са за БГ или са малко? Защото има хора около мен , които работят на тези пари. Че даже и по-малко. Лаборантите също взимат смешни пари.

Прочетох ти и предишните мнения.

Значи в момента можеш да намериш работа за 900-1000 лв. чисто с не много опит в Call Center. Това е добре. Нооооо, след това трудно. Аз съм взимал като такъв 1800 чисто, но работех и нощни смени и стреса беше доста. Сега съм с 500 лева по-малко , но стреса е доста поносим, deadline-ите не са толкова близо. Мога да разсъжадавам като приключа работа.

Иначе за програмирането. Завършил съм такова училище, карах няколко курса, но това не е моето. Не мога само да работя за пари и накрая да ми идва да се метна.

Да споделя и факта, че наемат куцо и сакато. Нивото е толкова ниско, че не знам.
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

joro написа:
Ttorontoo написа:Нали знаете как са направени тези статистики. Взимат се най-високата заплата, но не спрямо цялото население, ами отделна извадка. Нали занете, че едните ИТ инженери взимат по 7000 лева, другите консултанти, продавачи, асистенти, държавни чиновници и прочие да взимат до 700 лева. И е то ви една статистика.

Тия, дето взимат до 700 лева заплати в Канада ще взимат до 400 долара социал. Явно не си в час със заплатите в България.
Йорко, ако човек в България не е в час, кой трябва да е ? В същото време ти си много в час за неща дето си виждал само на картинка.
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

joro написа:
Ivan1007 написа:
иĸoнoмиcти, пpeдyпpeждaвaт, чe пpeĸaлeнo бъpзият pacтeж нa зaплaтитe бeз пo-cepиoзeн pacтeж нa бpyтния вътpeшeн пpoдyĸт (БBΠ) и пpoдyĸтивнocттa, мoжe дa ce oтpaзи нeгaтивнo нa иĸoнoмиĸaтa.
Цитата е от източника дето ти си гу пуснал.
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.

Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
joro

Мнение от joro »

Ttorontoo написа:Смисъл, много пари ли са за БГ или са малко? Защото има хора около мен , които работят на тези пари. Че даже и по-малко. Лаборантите също взимат смешни пари.

Прочетох ти и предишните мнения.

Значи в момента можеш да намериш работа за 900-1000 лв. чисто с не много опит в Call Center. Това е добре. Нооооо, след това трудно. Аз съм взимал като такъв 1800 чисто, но работех и нощни смени и стреса беше доста. Сега съм с 500 лева по-малко , но стреса е доста поносим, deadline-ите не са толкова близо. Мога да разсъжадавам като приключа работа.

Иначе за програмирането. Завършил съм такова училище, карах няколко курса, но това не е моето. Не мога само да работя за пари и накрая да ми идва да се метна.

Да споделя и факта, че наемат куцо и сакато. Нивото е толкова ниско, че не знам.

Мислиш, че в Канада заплати от 5к ги дават за хубави очи?
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

Павел написа:Тръмп го избраха нормалните хора...
Различни нормални хора познаваме.
Сега на бързо замисляне, имам един колега американец и пет семейства българи, приятели за които се сещам в Калифорния, Илиной, Оклахома и Кентъки. От тия хора нито един няма да ти каже нещо добро за Тръмп.
Твоите нормални познати сигурно все са във възторг от Тръмп.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
joro

Мнение от joro »

Ivan1007 написа:
joro написа:
Ivan1007 написа:
Цитата е от източника дето ти си гу пуснал.
Какъв е този източник?
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

Същия над гладната кокошка. :D
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.

Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
joro

Мнение от joro »

Pyrelight написа:
miteto написа:
joro написа:
ablood написа:
Kan_Tangra написа: 2. Не е имало никакъв ремонт на покрив, а леене на асвалт
Ъ?!?
И в България едно време на покривите изливаха разтопен асфалт и отгоре лепеха черна книга. Едни мангали палеха огньове, топеха асфалт и го качваха с едни кофи на покрива и там го изливаха. Омирисваха целия квартал. Не съм виждал от доста време такива, вече има по-съвременни технологии.
Я обясни по-подробно, какви са тия съвременни технологии за плоски покриви?
Я! Почнало да става интересно! Ще ви следя, както казва А-Блъда. :lol:
Изображение
Аватар
Pyrelight
Напуснал форума

Мнение от Pyrelight »

Жорко, какво е това на картинката? Би ли ни обяснил?
Но първо да започнем с нещо по-простичко. Това според теб плосък или скатен покрив е? :lol:
''Между другото това ми е помогнало по мoй си начин: няма нещо на този свят, което да ме мотивира повече от твърдението " няма да стане", ай сиктер.''