Разбира се, че зависи. Нашият е с улами и била на 3 различни нива + монтаж на 2 нови отдушника. Като капак на всичко е много висок - 2 етажа и половина в по-високата му част. Изключено да си го ремонтирам сам. Да не искаш да се пребия?roumensp написа:При нас е 15-20 както казва Танграта. Това е средно, цената зависи от материалите и покрива. Зависи и от фирмата, на мен някои неща ми прави един пенсионер, които работи предимно за да не скучае, по няколко часа на ден и когато му е кеф и съответно взимаше два пъти по-малко от нормалното.ablood написа:Преди 3-4 години брат ми си смени покрива на голяма къща + гараж за тотал (!!!) $3000. Покривът му беше висок, наклонен и с много чупки, така, че не беше лесно.Kan_Tangra написа: Едни мои познати ще правят покрив точно тази година. В момента търсят фирми.
Става ли да ти платим 10к на тебе, а ти да прибереш разликата до 5!?
Дай контакт на фирма, която ще го направи за 5!
Аз си смених покрива сам, но моят беше супер лесен и аз настоявах за дебела стомана, което твърде малко фирми правят в Монреал. Излезе ми към $3000 за материали и драстично подобри изолацията на втория етаж. Животът на такъв покрив е около 1 век.

Ремонтираха го за по-малко от ден, компания разбира се. Предполагам, че разликата идва от заплащането в различните провинции. Цената на материалите е същата. Нашите контрактори наемат строителни работници от селата, където нямат много поминък и им излиза по-евтино.