Има ли някой който се кани да имигрира от Русе за да оформим и Русенска група или сам ще си правя група?
Айде ако има някой русенец да пусне едно Лично Съобщение!
Съединението прави силата!!
Despite of the high cost of living, it remains popular!
Oho imalo zna4i i ot Ruse Zapo4nahme da se sabirame
Stiskam palci na o4akva6tite interviu.
Историята се прави от хората, които открито и смело излизат на сцената на живота. Тя не говори нищо за тези, които са мълчали, когато е трябвало да говорят.
Ние за първото интервю ходихме само на частни уроци при много добра учителка която ни подгатвяше точно за интервюто.Беше страхотна само с това се занимаваше и тя самата беше върната на първо интервю како е с френска фиология и учител по френски в Европейските езици.Но за съжаление вече е в Канада.След като ни върнаха от интервюто ходихме на две нива в Дома на учителя но само заради дипломите.Там не можете да се подготвите специално за интервюто поне това е наше мнение.Там се учи общ френски с граматики и т.н.Сега ходим пак на частни уроци госпожата също е много добра подготвила е много кандидати и доколкото знам всички са минали успешно.Запозната е с изискванията на изпитващите следи форума и е много в час по интервютата.В момента нямам телефона й пред мен но ако ми звъннете на работа от 8-17ч. ще ви го дам.Моя сл.тел. е 83-30-00-Ралица.
Е май станахме доста русенци не можем ли да си направим една сбирка другата седмица.
Историята се прави от хората, които открито и смело излизат на сцената на живота. Тя не говори нищо за тези, които са мълчали, когато е трябвало да говорят.