Агента,
Тоз контекст го има само в твоята празна завистлива глава. За пикапа не съм го писал на теб, а на fighter, чийто служебен камион е много по-голям от моя F350.
Ушите няма как да съм проглушил на никой, щото не четат с ушите си.

Ако ти са дразниш от нещо писано от мен може да не ме четеш.
Това че си некадърник е факт - професията ти е комунист и няма как да се реализираш по нея в Канада, където си попаднал неизвестно как. Това не касае никого, ако ти сам не се хвалеше с това и не се опитваш да поучаваш вместо да се хванеш с нещо полезно за теб и околните.
Това естествено няма как да стане, защото комунистите са паразити по аксиома.
Остави това какво е трябвало според теб аз да работя. Ти и на идея си нямаш аз какво работя. Тук в Канада специалност "engineer" няма в нито едно висше учебно заведение. Дипломата ми е равна на диплома за магистър в Канада, но ако ще и PhD да имам откъдето и да било това не ме прави P.Eng.
Изобщо не смятам да дискутирам повече с теб какви качества имам, щото това не е за твойта глава.
Без да съм "професионален инженер" името ми стои на първата страница на хиляди сондажно-геофизични изследвания; които съм направил с екипи ръководени от мен за повече от 25 години в няколко държави. Това са единствените документи, които имат официална стойност дори и в съда и аз, както и други на оодобна позиция стоим с името си зад това, което правим.
Та оди се пери и спри да се пъниш щото само правиш вълнички
Ти си абсолютно безинтересен какво и дали изобщо работиш. Вече писах, че имам доста бивши съученици, които са вече бивши военни, а сега пенсионери. И повечето работят - един като професор в цивилен ВУЗ, друг като РВД, трети като дипломат и т.н.
Нема лошо в това, че ти не можеш и не искаш да работиш . Проблемът е, че се биеш в гърдите за това от което би следвало да се срамуваш - че си бил платен комунист и никога не си бил нищо повече. Проблемът е, че за разлика от нацистите в Германия, фашистите в Италия, колаборационистите във Франция българските комунисти/руски колаборационисти не мълчите засрамени от съучастието си в престъпленията на престъпния комунистически марионетен просъветски режим.
Та затова всеки път щом надигнеш нос ще ти напомням какво си - докато не се покаеш.