Българско е...
- Pyrelight
- Напуснал форума
Re: Българско е...
Тц! На комунист нямай никога вяра! 

''Между другото това ми е помогнало по мoй си начин: няма нещо на този свят, което да ме мотивира повече от твърдението " няма да стане", ай сиктер.''
powered by pumpy
powered by pumpy
Е, пращам ти ги на лични тогава координатите.
Ако отречеш, че са верни, значи мога да ги постна спокойно във форума, без да се страхувам да ме баннат заради публикуване на лична информация на потребител.
Ако отречеш, че са верни, значи мога да ги постна спокойно във форума, без да се страхувам да ме баннат заради публикуване на лична информация на потребител.

„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
- Pyrelight
- Напуснал форума
Не ми изпращай повече лични съобщения, моля!
''Между другото това ми е помогнало по мoй си начин: няма нещо на този свят, което да ме мотивира повече от твърдението " няма да стане", ай сиктер.''
powered by pumpy
powered by pumpy
Аха, ясно.
Молбата се приема.
Молбата се приема.

„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
- Pyrelight
- Напуснал форума
Ясно ще ти е, разбира се! Учудва ме само нездравият ти интерес към жена ми.agent Ozo написа:Аха, ясно.
Молбата се приема.
powered by pumpy
powered by pumpy
- optics
- Модератор
Българско меле в германски град:
https://www.hna.de/lokales/schwalmstadt ... 07094.html"
hint: Chrome+translate
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Забеляза ли, че са деактивирали коментарите специално за тази статия.optics написа:Българско меле в германски град:
- optics
- Модератор
Не съм. Що ли?
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
Pyrelight написа:Ясно ще ти е, разбира се! Учудва ме само нездравият ти интерес към жена ми.agent Ozo написа:Аха, ясно.
Молбата се приема.
аз пък се учудвам на учудването ти.
едва ли има някой нормален тук дето да проявява някакъв интерес към

поне аз бих се развълнувал от нещо по свежо,ама жена ти да ме извини не е в таргета ми все още.
след някоя и друга година може би,ама пак не е сигурно.

По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
- Pyrelight
- Напуснал форума
Недей, че почна да ме хваща шубе с тая легализация на джендърите....
Пък имаше навремето тук един Спиро, дето викаше, че съм му се струвал сладичък.
Чак пък толкоз! Може да съм без права, ама съм хетеросексуален все пак.
П.П. Съвсем съм сериозен. Някой, който не харесвам се опитвам да избягвам, а не търся под дърво и камък информация за него в социалните мрежи или от познати. Налудничаво е, не мислиш ли?

Пък имаше навремето тук един Спиро, дето викаше, че съм му се струвал сладичък.
Чак пък толкоз! Може да съм без права, ама съм хетеросексуален все пак.

П.П. Съвсем съм сериозен. Някой, който не харесвам се опитвам да избягвам, а не търся под дърво и камък информация за него в социалните мрежи или от познати. Налудничаво е, не мислиш ли?