agent Ozo написа:Да те светна за нещо и да зарадвам още повече злобното ти сърчице, Бистре.
Тая некадърничка изобщо не е живяла в парижки апартамент, а в едно село - предградие на Париж, което се нарича Мьодон.
Абе нещастничка отвсякъде. Изобщо не може да се мери тя със Стрина от Света Екатерина.

Още по-зле, значи! Живяла е в къща, а сега ще я настанят в дача.
А че злорадствам, не мога да го скрия и ми е кеф отгоре на това що се отнася за комунета.
Навремето в България работихме няколко проекта с Георги Стоилов (предполагам го знаеш кой е, защото е от вашите)
Та и той беше "голямата" работа. Член на сума ти международни форуми и академии по архитектура.
Беше ходил на симпозиум в Ню Йорк и донесъл оттам армаган на жена си - дървеници.
Кой знай по какви евтинджос мотели се е свирал за да икономиса валута! Па и беше достатъчно прост за да си го разправя.
За толкова посещения до Щатите дори и комар не ме е ухапал, па камо ли такива гадини! Инак не се сравнявам. И аз като теб се чувствувам добре в собствената си кожа и не ми трябва повече.

''Между другото това ми е помогнало по мoй си начин: няма нещо на този свят, което да ме мотивира повече от твърдението " няма да стане", ай сиктер.''