Точно това очаквам - оригинала на руски на предаването на радиоточка "Озо".

Ти да не би да очакваш, че оригиналът е на български и
"Гаварить Масква" го е превела и разпространила на руски?

Какъв линк да ти давам? Че стринка ми не е гейша?agent Ozo написа:Ами дай линк, ако щеш и на арабски, който опровергава написаното.Ivan1007 написа:Агента,
На това дето си го клепнал отгоре няма даже нужда да го пускаш отделно на руски на търсачкта.
Излиза си веднага след българския![]()
Става вече ясно, защо Тойсараса се обърна по корем. Какъв е извода - педерастията води до банкрутkiro написа:Полово (gender) неутрални играчки означава не с неопределен пол, а без налагане на полови стереотипи.IFF написа:Понеже имаше въпроси за безполовите играчки(май трябваше да иползвам термина "полово неутрални играчки"):In November of the same year, Sweden's largest toy chain announced that its toys were all "gender neutral", and released a Christmas catalogue depicting boys with baby dolls and girls with toy machine guns.
Не е дошъл края на света, просто в каталога някои момичета играят с пистолети, а някои момчета с кукли.
Искаш да кажеш, че ние когато бяхме деца и момчетата си играеха с камиончета , а момичетата с кукли, са ни подготвяли за ловци на бизони, а момичетата за предачки?Ivan1007 написа:Което винаги си го е имало.kiro написа:Полово (gender) неутрални играчки означава не с неопределен пол, а без налагане на полови стереотипи.IFF написа:Понеже имаше въпроси за безполовите играчки(май трябваше да иползвам термина "полово неутрални играчки"):In November of the same year, Sweden's largest toy chain announced that its toys were all "gender neutral", and released a Christmas catalogue depicting boys with baby dolls and girls with toy machine guns.
Не е дошъл края на света, просто в каталога някои момичета играят с пистолети, а някои момчета с кукли.
Подготовка за реалния живот като пораснат.
Все пак в 21 век, мъжете обикновено не ходят на лов за бизони или на война за плячка, а жените не предат и тъкат чакайки ги да се върнат с години.
Това, че съм мъж не ми пречи да готвя, да пускам пералната, сушилника и миялната машина, да пазарувам, а на жените да шофират и работят (даже и в Саудитска Арабия вече)
Все социални функции, които доста са се променили напоследък дори и в най-консервативните общества.
Интересното е, че тези дето най-много крякат срещу определяне на тези социални функции въз основа на пола в тези общества дигат най-много пара тук да е най-важно кво имаш в гащите.
Анджък де, нали точно за това говорим. Пък либерастите викате, че било въпрос на личен избор на социална роля след раждането, а не природно, по рождение.Не знам наистина в кой свят и век живеят тези дето не разбират, че хомосексуалната ориентация, бисексуалната и хетеросексуалната са напълно естествени в животинския свят, част от който са хората и че тя не се възпитава, а е даденост по рождение.
Уточних е ввщебще либераст = комунист.agent Ozo написа:Анджък де, нали точно за това говорим. Пък либерастите викате, че било въпрос на личен избор на социална роля след раждането, а не природно, по рождение.Не знам наистина в кой свят и век живеят тези дето не разбират, че хомосексуалната ориентация, бисексуалната и хетеросексуалната са напълно естествени в животинския свят, част от който са хората и че тя не се възпитава, а е даденост по рождение.
A пък тъпите либерасти, под диктовката на Вашингтон, разправяте, че позицията на пикаене е определяща.ivan1007 написа:Та тъпите комунисти под диктовката на Масква разправяте, че пишката прави мъжа.
Нищо не си разбрал отново!agent Ozo написа:A пък тъпите либерасти, под диктовката на Вашингтон, разправяте, че позицията на пикаене е определяща.ivan1007 написа:Та тъпите комунисти под диктовката на Масква разправяте, че пишката прави мъжа.
Кои са по-тъпи е пределно ясно.
Все много знаеш, но не всички са два метра. За мен кълченето е да пикаеш прав в самолет. Сядането не е кълчене!Pyrelight написа:Нищо не си разбрал отново!agent Ozo написа:A пък тъпите либерасти, под диктовката на Вашингтон, разправяте, че позицията на пикаене е определяща.ivan1007 написа:Та тъпите комунисти под диктовката на Масква разправяте, че пишката прави мъжа.
Кои са по-тъпи е пределно ясно.![]()
Не е определяща. Просто е смешно, че един "мъж" пред "угрозата" да си почисти седалката ще се кълчи да пикае седнал. Па негово си е! Що го е гнус?![]()
П.П. Не всички постъпват толкова малоумно, де!
За мен пикаенето прав в самолет е песен в сравнение с това да чистя и покривам седалката за да седна на нея за едното пикаене.Kpetrov написа: Все много знаеш, но не всички са два метра. За мен кълченето е да пикаеш прав в самолет. Сядането не е кълчене!
От какво ще я чистиш!? Нали не се цапало?optics написа:За мен пикаенето прав в самолет е песен в сравнение с това да чистя и покривам седалката за да седна на нея за едното пикаене.Kpetrov написа: Все много знаеш, но не всички са два метра. За мен кълченето е да пикаеш прав в самолет. Сядането не е кълчене!