ти явно си щаслив човек с 3 тоалетни,но ако добавиш само още една вече ще си в нирвана

Pyrelight написа:Броят на тоалетните е пряко свързан с разгънатата площ на имота. Има си архитектурни норми за това. А от тази площ вече зависи материалното ти състояние, комфорта оттам и душевния ти мир.![]()
След 10 години живот според тукашните норми, ако трябва да се върна отново към българските не бих се чувствувал много удобно. Това е.
П.П. Повече от 10 са, ама както и да е...
Батката печели наградата за най-свеж бъзик на седмицата!Pavel M написа:прав си.материалното и духовно благосъстояние на човек е пряко измеримо с броя на тоалетните които притежава.
ти явно си щаслив човек с 3 тоалетни,но ако добавиш само още една вече ще си в нирвана
Скритата идея на Йорко (според теб) си остана скрита и за теб и ти до днес придължаваше да твърдиш, че съм му бил посочвал данни за 98 и кусур процента собственост върху жилището.agent Ozo написа:Естествено, че това е така, Иван1007. Но не за това говореше и това питаше Жорката. Неговата скрита идея бе тази, че в Канада са много по-малко хората, които живеят в собствени жилища, отколкото в България. Това може и да е верно, но процентът не е толкова малък, колкото му се струва на него.
Но вместо конкретно и ясно да му бъде обяснено това, се започнаха едни подигравки, едни сарказми и откровени обиди към човека. Това е което ме подразни.
Really?MrGeek написа:Батката печели наградата за най-свеж бъзик на седмицата!Pavel M написа:прав си.материалното и духовно благосъстояние на човек е пряко измеримо с броя на тоалетните които притежава.
ти явно си щаслив човек с 3 тоалетни,но ако добавиш само още една вече ще си в нирвана![]()
![]()
Бистре, няма как да ти се обясни, щом от първия път не си схванала тънкия бъзик на Батката, пък и тръшкането ти няма да промени нищо. Трябва да му отдадем дължимия кредит, но наистина е еволюирал доста в това отношение (за разлика от теб)!Pyrelight написа:Really?![]()
Е какво му е свежото? Егати и глупостите!
MrGeek написа:Бистре, няма как да ти се обясни, щом от първия път не си схванала тънкия бъзик на Батката, пък и тръшкането ти няма да промени нищо. Трябва да му отдадем дължимия кредит, но наистина е еволюирал доста в това отношение (за разлика от теб)!Pyrelight написа:Really?![]()
Е какво му е свежото? Егати и глупостите!![]()
![]()
Коментар под статията:Средната цена на жилище в София вече е над 1000 евро/кв.м
През 2017 г. цените са нараснали с 16% спрямо предходната година.
...
От агенцията определят като основни фактори за оживлението на пазара за имоти в София "ръстът на доходите, ниска безработица, достъпно банково финансиране и цялостното усещане за по-голяма сигурност в доходите". С 38% са нараснали сделките за покупка с помощта на заем, за което благоприятстват ниските лихви по жилищните кредити, а направените отстъпки са средно в размер на 1% от офертната цена. Най-много продажби в края на година са реализирани за двустайни и тристайни апартаменти, съответно 60% и 30% от всички сделки на агенцията.
...
По райони
Най-скъпите жилища в края на годината са продадени в централната част на София и "Лозенец" на база сключени сделки от Bulgarian Properties.
Вижда се и хронологичната табличка,В идеалния център не се предлага нищо прилично под 2000 евро на квадрат. Ако не се случи непредвидена случка през 2019-20 ще е 2500. Пък нека си приказват за балон, надуване и т. н.
Още малко по-скъпи
Прогнозите на агенциите са, че апартаментите в столицата ще поскъпнат с максимум 10% през 2018 г.
Пиши си ти тогава с него! Нямам време за еволюирали неандерталци!MrGeek написа:Бистре, няма как да ти се обясни, щом от първия път не си схванала тънкия бъзик на Батката, пък и тръшкането ти няма да промени нищо. Трябва да му отдадем дължимия кредит, но наистина е еволюирал доста в това отношение (за разлика от теб)!Pyrelight написа:Really?![]()
![]()
Да, това ме убеди окончателноKan_Tangra написа:Коментар под статията:В идеалния център не се предлага нищо прилично под 2000 евро на квадрат. Ако не се случи непредвидена случка през 2019-20 ще е 2500. Пък нека си приказват за балон, надуване и т. н.
Аз за другите не знам муха, но аз дължа под 5% от стойността, които отдавна щяха да са изплатени, ако банката разрешаваше по-големи припеймънти. От евентуална продажба биха ми останали едно 1.5М в джоба, а ти ще плащаш на лендлорда докато си жив ... и наемите в Торонто ще се вдигат, няма да падат. Отделно че изобщо не разчитам на подобно нещо, защото имам пари да се преместя в блок с пакита без да продавам каквото и да било.myhata II написа:roumensp написа:Дебелата ти банскa глава вярно е много зле.![]()
68% от населението на Канада си притежава жилищата и няма как в Калгари да е 33%, по-скоро е обратното. Тия дето рентват са предимно в трите големи града, защото там е където се забиват новодошлите имигранти.
Глупости на таркалета от Румен Спасов, на верващите камилчеата да пожелаем честито !![]()
а истината е съвсем друга , тия 68% НЕ притежават а са НА ЗАЕМ от банките включително и Румен Спасов, същите тези "ХОМ ОВНЕРИ" държат световните класации ПО ДЪЛГ в Света/виж източника в интернет по най задлъжняла страна на глава от население /
на събудилите се ЧЕСТИТО !![]()
![]()
roumensp написа:Аз за другите не знам муха, но аз дължа под 5% от стойността, които отдавна щяха да са изплатени, ако банката разрешаваше по-големи припеймънти. От евентуална продажба биха ми останали едно 1.5М в джоба, а ти ще плащаш на лендлорда докато си жив ... и наемите в Торонто ще се вдигат, няма да падат. Отделно че изобщо не разчитам на подобно нещо, защото имам пари да се преместя в блок с пакита без да продавам каквото и да било.myhata II написа:roumensp написа:Дебелата ти банскa глава вярно е много зле.![]()
68% от населението на Канада си притежава жилищата и няма как в Калгари да е 33%, по-скоро е обратното. Тия дето рентват са предимно в трите големи града, защото там е където се забиват новодошлите имигранти.
Глупости на таркалета от Румен Спасов, на верващите камилчеата да пожелаем честито !![]()
а истината е съвсем друга , тия 68% НЕ притежават а са НА ЗАЕМ от банките включително и Румен Спасов, същите тези "ХОМ ОВНЕРИ" държат световните класации ПО ДЪЛГ в Света/виж източника в интернет по най задлъжняла страна на глава от население /
на събудилите се ЧЕСТИТО !![]()
![]()
. На печелившите честито както се казва.
ПП
Това като имаш впредвид, че съм имигрант, местните са имали head start от няколко десетки години в сравнение с мен. Както и всички живеещи извън метрополитените на Ванкувър и Торонто, които са единствените наистина скъпи места. Ако някой е бъм, разнася пици на 40 или взима от Money Mart за да си плати наема причината си е изцяло в него.
пак си го търсишPyrelight написа:Пиши си ти тогава с него! Нямам време за еволюирали неандерталци!MrGeek написа:Бистре, няма как да ти се обясни, щом от първия път не си схванала тънкия бъзик на Батката, пък и тръшкането ти няма да промени нищо. Трябва да му отдадем дължимия кредит, но наистина е еволюирал доста в това отношение (за разлика от теб)!Pyrelight написа:Really?![]()
![]()