Не знам какво ти е писал Джовани, ама аз не съм ти писал грозни коментари за разлика от тебе ... Язък, че си модератор и не трябва да се конфронтираш с хората! (За справка - темата с вицовете, анцузите и другите подобни)optics написа: Благодарение на грозни персонални коментари, Джовани както и неколцина други, както писах е придобил привилегията да не му отговарям, но след като ти коментираш, ето какво:
Въздишките че е имало хубави неща създадени по времето на соца които са потънали в развала след това, не означава че е било грешка разтурянето на соца. Означава единствено че след това са направени грешки и затова многократно ви давах за пример Чехия и други "братски" страни. Ерго-то ти е грешно. Не искам да се върнат ония времена (темата че почти всеки човек иска да се върне в детските си времена е друга), а искам България да е също толкова културна и богата колкото въпросните бивши соц страни сега. А ако може и да ги задмине.
По отношение кой бил забравил откъде е тръгнал. Аз като тръгвах, една колежка ми подари сувенир - две малки кожени цървулчета с думите - да не забравяш откъде си тръгнал. На мен тогава ми се стори полу-обидно това, един вид че без тях се предполага ще съм забравил и ще летя в облаците.Обаче си ги запазих. И сега в момента са ми на стената в офиса, който не вярва мога да ги снимам. (ама трябва да внимавам да не ми се види косматата ръка
)
Тази колежка трябва да те е мразила много...да ти подари цървули!