Чакай по този повод да направим темата по-весела.jovani написа: Бистре, поне трябва да признаеш, че не те дискриминирам лично, подкарал съм всички подред.

Чакай по този повод да направим темата по-весела.jovani написа: Бистре, поне трябва да признаеш, че не те дискриминирам лично, подкарал съм всички подред.
Това е по политически причини пак, демек корупция, а не от добро сърце. Защото са сметнали че ще спечелят много гласове, ако го направят този ход (не знам детайлите по случая, просто коментирам твоето изказване, в което ти си сигурен, че той е "терорист убил американски войници"). В друг случай някой невинен ще го тикнат в затвора, за да демонстрират дейност пред публиката, и това ти или няма да го забележиш, или ще си кажеш - сигурно е виновен, щом са го осъдили. Аз затова избягвам да вадя изводи без лично да имам наблюдения и анализи в даден случай, и не бих казал, че съм съгласен с определението "терорист убил американски войници", но ти веднага го лепна този етикет, нали?roumensp написа:Това е корупция само в твоята болна глава.jovani написа:Корупцията в Северна Америка е, като те подгонят адвокатите на някой (вкл. правителството) и накрая сетълваш голяма сума пари, за да избегнеш плащането на още по-голяма сума пари по съдилища, дори и да докажеш, че си невинен
Действителността в Канада е точно обратната, доказан терорист убил американски войници води дело срещу държавата и получава 10 милиона, вместо да гние в панделата.
И това не съм го казвал - аз само твърдя, че в Канада, както и навсякъде по света има корупция, не съм твърдял, че е по-висока от България.roumensp написа:Ти си мнооо тежък случай, искаш ли снимка на вдовицата ? Спасява го това, че е бил непълнолетен.
В крайна сметка какво се опитваш да кажеш, че най-корумпираната страна в ЕС (написано стотици пъти в различни европейски медии) е с по-ниска корупция от Канада, след като извадих статистика за корупцията по света ?
За пореден път ти препоръчвам да идеш в някое тъмно и тихо кьоше и да се гръмнеш.
И защо винаги трябва да разпращате хората нанякъде си, само защото са казали крива дума за Канада?roumensp написа:Навсякъде по света има и успели и добре живеещи хора, иди тогава в Гана или Танзания, хем климата е по-добър, хем ще си “бялото господар”.
Да с евро в пликче.agent Ozo написа: А и вече дадох пример как човек може да преуспее и в корумпирана държава.
И защо смяташ, че целта ми е да съм “бялото господар”? Аз не съм расист и мисля, че съм го демонстрирал многократно.roumensp написа:Навсякъде по света има и успели и добре живеещи хора, иди тогава в Гана или Танзания, хем климата е по-добър, хем ще си “бялото господар”.
То ще е чудо на чудесата, да го видя него шамаросан!MrGeek написа:Бистре и Озо, престанете с личните нападки и информация, че ще има "шамари"! Дръжте се като зрели хора!
Приемам забележката и се извинявам!MrGeek написа:Бистре и Озо, престанете с личните нападки и информация, че ще има "шамари"! Дръжте се като зрели хора!
myhata II написа:"потребителя" сеещ грозни снимки от България е толкова озлобен от факта че е напуснал Родината си, че се опитва да докаже на себе си и на околните колко е хубаво в Канада
Бистре, на теб винаги ли трябва все по няколко пъти да ти се обясняват елементарни неща и всеки път да реагираш като ученичка в пубертет? Все си мислех, че с богатия експириънс на най-шамаросван потребител във форума би трябвало някои нещица най-накрая да са ти просветнали.Pyrelight написа:То ще е чудо на чудесата, да го видя него шамаросан!MrGeek написа:Бистре и Озо, престанете с личните нападки и информация, че ще има "шамари"! Дръжте се като зрели хора!![]()
Само не разбрах, защо ме тури и мен наедно с него в кюпа?