Кой е тоя Павел? Ти не си ли Павел?Pavel M написа: е добре де,разбрахме...както и Павел те споменава в поста си
I'm really confused

Кой е тоя Павел? Ти не си ли Павел?Pavel M написа: е добре де,разбрахме...както и Павел те споменава в поста си
Pyrelight написа:E, ти нали си на сигурно ...в Булгаристан. Дори и без канадска пенсия, ще оцелееш някакси.
I'm really confused
Как да спори с тебе човек, Бистре Щерюва като си психично болна? То някак си от медицинска гледна точка не е етично.Pyrelight написа:E, ти нали си на сигурно ...в Булгаристан. Дори и без канадска пенсия, ще оцелееш някакси.
I'm really confused
Там е работата, че не е, просто й е кеф да дразни тия дето й се връзват. Същото важи и за батката. Лично аз надрастнах тоя етап, демек достигнах нирвана.prace написа:Как да спори с тебе човек, Бистре Щерюва като си психично болна? То някак си от медицинска гледна точка не е етично.Pyrelight написа:E, ти нали си на сигурно ...в Булгаристан. Дори и без канадска пенсия, ще оцелееш някакси.
I'm really confused
Будизмът не прави разлика между хора и прасета, днес си човек, утре се прераждаш в прасе, или обратното.Pyrelight написа:Хъм, поне не съм прасе в театър.![]()
или прасе...в нирвана.
...или от Бистра в Щерю.roumensp написа:Будизмът не прави разлика между хора и прасета, днес си човек, утре се прераждаш в прасе, или обратното.Pyrelight написа:Хъм, поне не съм прасе в театър.![]()
или прасе...в нирвана.
Pyrelight написа:E, ти нали си на сигурно ...в Булгаристан. Дори и без канадска пенсия, ще оцелееш някакси.
I'm really confused
добре.разбирам.наричаш я според културата на член от преобладаващото населениеPyrelight написа:Ами наричам я според преобладаващото население - цигани и турци. То нищо лошо няма турчин да ви управлява. То се видя, че българите все ялови ги раждат, та дъ уинд ъв чейндж очевидно ви предстои.![]()
Броеницата си я запази за персонални тренировки, ще ти трябва!
а не,не.циганията за разлика от теб не ми е привична.не мога да съм циганин даже и бялPyrelight написа:Бе ти бъди бял циганин като мене и евала бих ти казал. А ти сега си какво? Пумияр с подвита опашка, който подсмърча по канадските форуми.![]()
Като оня, дето ми бил съученик...Съученик ми е бил на куково лято!
Toй е аут. Ти си наред.Pavel M написа: съученика ти не го познавам
пращай адреса да ти изпращам броеницата малко да се терапевтираш бай селф докато все още не са те навестили белите престилки без ръкави и копчета