Йоро, сигурно си обикалял цял свят та знаеш къде какви графити има! Ако са изкуство вероятно ги имате и в музея в Банско?joro написа:Графитите са вид изкуство, има ги по цял свят.

Йоро, сигурно си обикалял цял свят та знаеш къде какви графити има! Ако са изкуство вероятно ги имате и в музея в Банско?joro написа:Графитите са вид изкуство, има ги по цял свят.
Че то до София да отидеш е по-скъпо, отколкото до Ню Йорк.joro написа:Ами разходете се до Ню Йорк, като изкарате повечко парички. Стига сте си карали отпуските в София при баба и дядо. Или минималната заплата в Канада не стига за повече?MrGeek написа:Йоро, сигурно си обикалял цял свят та знаеш къде какви графити има! Ако са изкуство вероятно ги имате и в музея в Банско?joro написа:Графитите са вид изкуство, има ги по цял свят.![]()
Тъй както го гледаш, доста е вероятно това павильонче да има по-широк избор от европейски бири, отколкото имате в цяла Канада. А за ниските им цени, изобщо е дори смешно да се сравнява.optics написа:На стрийтвюто се виждат повече простотии. Разбичкани неща над входа, обелените блокове и разбира се графитите.
Да потретя за пред патрЕотите, че още не съм почнал да пускам снимки с простотии. Като почна, то ще е серия.
Вече три месеца се самоцензурирам - от мъка ми се сториха като 3 години
Лепи, ето един изглед от Стрийтвюто към алкохолния център. Започвам да разпращам на колеги....
Те българите от чужбина нали затова се връщат- да се наядат и напият евтино и качествено, пък после да разправят в чужбина колко лошо било в България.Kan_Tangra написа:Тъй както го гледаш, доста е вероятно това павильонче да има по-широк избор от европейски бири, отколкото имате в цяла Канада. А за ниските им цени, изобщо е дори смешно да се сравнява.optics написа:На стрийтвюто се виждат повече простотии. Разбичкани неща над входа, обелените блокове и разбира се графитите.
Да потретя за пред патрЕотите, че още не съм почнал да пускам снимки с простотии. Като почна, то ще е серия.
Вече три месеца се самоцензурирам - от мъка ми се сториха като 3 години
Лепи, ето един изглед от Стрийтвюто към алкохолния център. Започвам да разпращам на колеги....
И аз го гледах отдалеч с насмешка, докато един мой приятел, ценител ме заведе да пробвам туй онуй.
Та може и да ви се вижда смешно, но народът си взима за 2 - 2.5 лева биричка от световна класа, с избор от цяла Европа и си го пие в съседните паркчета, под звуците на птички и, дори, жива музика.
В парка пред националния театър редовно има най-различни окестри и стилове музика, пък и едни големи хора редовно му удрят.
А каква е алтернативата в Канада? Завираш се в някое мазе, гордо наречено айриш пъб, като изборът е високо надценени бири, по 10-12$ парчето, от измислени, или в краен случай баналните (но не лоши, Стела, Гинес и тн) марки.
Бира за 10-12 няма дори в най-скъпите заведения в Хонолулу. В повечето кръчми в БК бирата е 5-6, в Happy Hour има по 4. В BC има над 150 microbreweries правещи едно 5-600 вида “craft beer”, която в общия случай е доста по-добра от популярните по магазините.Kan_Tangra написа:А каква е алтернативата в Канада? Завираш се в някое мазе, гордо наречено айриш пъб, като изборът е високо надценени бири, по 10-12$ парчето, от измислени, или в краен случай баналните (но не лоши, Стела, Гинес и тн) марки.
За тия дето редовно се връщат (и не са гастербайтери в Европа) имам само една препоръка: най-добре да си останат там, защото явно нещо им липсва или не се чувстват на мястото си там където са. Жена ми не се е връщала 17 години и не забелязвам планове това да се промени, докато аз имам 12 дена за същия период.joro написа:Те българите от чужбина нали затова се връщат- да се наядат и напият евтино и качествено, пък после да разправят в чужбина колко лошо било в България.
Хайде сега отиди си го купи всичкото това от кварталния магазин или след 6pm.roumensp написа:Бира за 10-12 няма дори в най-скъпите заведения в Хонолулу. В повечето кръчми в БК бирата е 5-6, в Happy Hour има по 4. В BC има над 150 microbreweries правещи едно 5-600 вида “craft beer”, която в общия случай е доста по-добра от популярните по магазините.Kan_Tangra написа:А каква е алтернативата в Канада? Завираш се в някое мазе, гордо наречено айриш пъб, като изборът е високо надценени бири, по 10-12$ парчето, от измислени, или в краен случай баналните (но не лоши, Стела, Гинес и тн) марки.
Същото и за вината: скъпите вина от Оканаган Вали са много по-добри от всяко българско вино, което съм пил. Жена ми е сноб за вината, често взима такива по 50-ина кинта и покрай нея и аз се научих да поразбирам нещо.
А в Норвегия няма толкова евтина.roumensp написа: Бира за 10-12 няма дори в най-скъпите заведения в Хонолулу.
Нещо си се объркал. Нещата дето ги гледам с насмешка (да не говорим за тия дето ги гледам с тъга и съжаление) не ги пращам на колеги.Kan_Tangra написа:Тъй както го гледаш, доста е вероятно това павильонче да има по-широк избор от европейски бири, отколкото имате в цяла Канада. А за ниските им цени, изобщо е дори смешно да се сравнява.
И аз го гледах отдалеч с насмешка, докато един мой приятел, ценител ме заведе да пробвам туй онуй.
Та може и да ви се вижда смешно, но народът си взима за 2 - 2.5 лева биричка от световна класа, с избор от цяла Европа и си го пие в съседните паркчета, под звуците на птички и, дори, жива музика.
Кое му е ниското на цените, Тангра? Тук европейските бири са по $2.20-$3.00? Даже има няколко чешки и полски марки в LCBO дето са по $1.90-$2.00.Kan_Tangra написа:Тъй както го гледаш, доста е вероятно това павильонче да има по-широк избор от европейски бири, отколкото имате в цяла Канада. А за ниските им цени, изобщо е дори смешно да се сравнява.
Та може и да ви се вижда смешно, но народът си взима за 2 - 2.5 лева биричка от световна класа