Боеца разбра, че с фейсбук и форумните си авери-лузъри няма да стигне далеч в Северна Америка и се заводолази.myhata II написа:защото е разбрал от къде изгрява слънцето и затова се е прибрал, както и много други след него, ей на виж и боеца изчезна некаде, не се знае дали и той не се е прибрал обратно ...
затова недей да съдиш хората а влез в техния свят
Google Drive - (15GB Free)KamPomme написа:Tа въпроса беше къде да качвам разните материали където ги имам ....
ОК ясна работата.MrGeek написа: ...
Ще се опитам да ти отговоря, нямам никакъв опит за конкретният въпрос, но имам чувството, че ти не си разбрал основните насоки и желания на Канада за подбор на имигранти.GSV написа: .... Ще съм ви благодарен за всякакъв вид съвети, информация, било то и градивна критика по отношние на моя "казус"![]()
Поздрави
Абе и ти май много не си разбралshany написа:Ще се опитам да ти отговоря, нямам никакъв опит за конкретният въпрос, но имам чувството, че ти не си разбрал основните насоки и желания на Канада за подбор на имигранти.GSV написа: .... Ще съм ви благодарен за всякакъв вид съвети, информация, било то и градивна критика по отношние на моя "казус"![]()
Поздрави
На Канада и дреме на онази работа за теб ако не си някакъв супер професионал в определена област за това и няма "зелена карта". Целта е внос на еничари (деца) създадени навън или тук в Канада от добър материал (еничар не е лоша дума - yeni çeri, означав „нов войник/сила“). Накратко твоите деца, които те ще обучат по свой тертип съгласно конкретните и потребности. Материал за шофьори тук има в излишък. Не случайно докато в Европа плачеха, че ги залива имигрантска скрап кандското правителство беше изпратило 70% от Министерството на Имиграцията за преслуша наличният материал в бежанските лагери и тези които ставаха кацнаха в Канада с всички необходими документи издадени им още в лагерите.
Тук се следят статистиките за всички имигранти и тяхната реализация, та този форум и хората които активно пропагандираха и реализираха българската мечта за живот на социални помоци в Канада подпомогнаха за намаляването на квотата за България. Вече ви искат да пристигате с доказано ниво за владеене на език, фалшивите дипломи не минават трябва апостил и тн. Има много българи които са тук повече от 10 години но не успяват да минат втората цедка, тази за придобиване на гражданство защото са тарикати и мислят, че другите са глупаци.
В общи линии е това, ако си решил да ставаш шофьор шансовете ти са минимални това да се случи в Канада.
Отговор номер едно: никакъв стаж нхе ти трябва. Никаква връзка с канадска фирма не можеш и да направиш. Минаваш си имигрантската процедура, идваш тук, записваш се отново на училище за категория 1, изкарваш го и почваш работа. Друг вариант няма.GSV написа: - Колко стаж ми е нужен тук в Европа за да мога да се свържа с Канадска фирма и спокойно да кандидатсвам за тръкър в Северна Америка /предполагам, като чета повечето теми, че всъщност ще трябва да се вкарам 1во в процедура по емиграция като по-лесен вариант отколкото да търся директно работодател/?
Отговор номер две: има и такива и всякакъев вид компаний, но само при единственото условие че минеш етапите от отговор номер едно.GSV написа: - Чета навсякъде, че в момента има недостиг за тръкъри в международен мащаб и тенденцията в близко бъдеще остава същата - има ли компании, които биха наели сериозен човек с не много опит, който да се обучава/добива опит при тях съответно при по-ниско заплащане ?
Отговор номер три: има всякакъв вид варианти са най-добри, но само при единственото условие че минеш етапите от отговор номер едно.GSV написа: - Кой според вас всъщност е най-добрия вариант за добиване на така нижния ми опит - да търся фирма с занижени условия и да стискам и мизерствам докато натрупам стаж или да търся стар драйвър, който би ме взел с него за да ме понаучи докато не стана сигурен да карам сам ?
напълно е възможно.никакъв проблем ако не знае френски.klisurov написа:Има питане от приятел: Възможно ли е в Монреал да си Truck driver без никакъв френски?
Човекът е в Канада, наясно е с това как се става Truck driver, иска да дойде в Монреал със семейството си и да работи това, но се притеснява, че не знае френски.
Та възможно ли е от Монреал да караш камион без да знаеш френски?