joro написа:Една снимка не дава достатъчно информация.

Достатъчно информация за какво бе Йоре? Какво искаш да има към всяка снимка? Книга с описание живота и мислите на субектите ли или по-добре сериал с поне три сезона и 30 епизода на всеки сезон?

joro написа:Една снимка не дава достатъчно информация.
Айде, бе! И какво като го чел? Той прилага ли се за всички еднакво?agent Ozo написа: А който има разрешително за носене на такова оръжие, със сигурност е чел поне един път закона.
Избиват комплекси прасето и товарищ Дмитрий.roumensp написа:Какво общо имат Щатите с темата ?
Искаш да кажеш, че след като Оптикс се прибере от България трябва да потърси наказателана отговорност вместо да пуска n'importe quoi в интернет ли?Pyrelight написа:Страшно опасна практика да се пуска n'importe quoi в Интернет. Особено важи за материали засягащи сигурността и расовата принадлежност на други хора. Не си мислете, че анонимността носи защита. В нормалните държави (изключвам България и Росия) нормално се носи наказателна отговорност, ако има засегнати.
Затова и показвам вратата на приятели, които имат свои приятели с trouble mentale. Не искам да имам проблеми.
В Щатите притежанието на лично оръжие е регламентирано със закон и хората не си правят майтап с това.
И какво искаш да кажеш с това, че всички ние които сме живели по 20 - 30 години в България непрекъснато сме се натъквали на оръжия из градския транспорт ли!?Ivan1007 написа:7 месеца съм живял в Тексас.miteto написа:Верно? Тексас е един от щатите, където много хора практикуват "open carry"Ivan1007 написа:(най-много в Тексас). Не съм видял никой да носи открито оръжие
- 3 месеца в Далас - Форт Уорд
- 3 месеца в Западен Тексас Одеса
- 1 месец в Хюстън
Не съм ходил в магазини за оръжие и не съм видял нито един да носи открито оръжие въпреки че съм пътувал доста из околностите и кръчмите.
Look Who's Talking!!!MrGeek написа:joro написа:Една снимка не дава достатъчно информация.![]()
![]()
![]()
Достатъчно информация за какво бе Йоре? Какво искаш да има към всяка снимка? Книга с описание живота и мислите на субектите ли или по-добре сериал с поне три сезона и 30 епизода на всеки сезон?![]()
Искам да кажа да не се правиш на утрепан!Kpetrov написа: Искаш да кажеш, че след като Оптикс се прибере от България трябва да потърси наказателана отговорност вместо да пуска n'importe quoi в интернет ли?
Иначе да, в Щатите не си правят майтап с това. Чето използват по предназначение.
Може и да хвръкне, а може и да взема $ 10.5 милиона. Не се знае.Pyrelight написа:Искам да кажа да не се правиш на утрепан!Kpetrov написа: Искаш да кажеш, че след като Оптикс се прибере от България трябва да потърси наказателана отговорност вместо да пуска n'importe quoi в интернет ли?
Иначе да, в Щатите не си правят майтап с това. Чето използват по предназначение.![]()
Много добре знаеш, че нямам предвид Оптикс.
Не само в Щатите...и в Канада. И може да ти хвръкне насила натрапеното ти гражданство заради това.
Йоро и той като тавариш Иванушка, застанал пред снимките от Тексас (каквито има стотици в Интернет) и вика "Епа не носят открито оръжие"MrGeek написа:Йоро, кво искаш да ни кажеш сега, че снимката на Оптикс е измама ли? Или и ти като онзи шоп пред клетката на жирафа, който убедено викал "е па такова жувотно нема".joro написа:Снимал Оптика нещо в метрото, не се знае дали е детски пистолет или пистолет-запалка. Аз не познавам човек в България, който да ходи с пистолет по улиците, не съм виждал такива, освен полицаите. В метрото има и камери, и полиция, едва ли някой ще си носи револвера по този начин.![]()
Аха! По-добре не се пробвай!Kpetrov написа: Може и да хвръкне, а може и да взема $ 10.5 милиона. Не се знае.
Ъхъ.miteto написа:Йоро и той като тавариш Иванушка, застанал пред снимките от Тексас (каквито има стотици в Интернет) и вика "Епа не носят открито оръжие"MrGeek написа:Йоро, кво искаш да ни кажеш сега, че снимката на Оптикс е измама ли? Или и ти като онзи шоп пред клетката на жирафа, който убедено викал "е па такова жувотно нема".joro написа:Снимал Оптика нещо в метрото, не се знае дали е детски пистолет или пистолет-запалка. Аз не познавам човек в България, който да ходи с пистолет по улиците, не съм виждал такива, освен полицаите. В метрото има и камери, и полиция, едва ли някой ще си носи револвера по този начин.![]()
![]()
![]()