Каква разсеяност??? Писах вече че така бях спрял че той да може да си влиза и излиза без проблеми. Но ми казаха - абе да, ама де да го знаеш...
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
В редута около къщата на Гунди левскарите са в изобилие и съответно изявите им:
(собствена снимка)
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
optics написа:Каква разсеяност??? Писах вече че така бях спрял че той да може да си влиза и излиза без проблеми. Но ми казаха - абе да, ама де да го знаеш...
Нали сравняваше с разсеяноста ти в Виктория, където също си бил спрял така, че всеки да може да влиза и излиза без проблеми.
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
optics написа:Каква разсеяност??? Писах вече че така бях спрял че той да може да си влиза и излиза без проблеми. Но ми казаха - абе да, ама де да го знаеш...
Нали сравняваше с разсеяноста ти в Виктория, където също си бил спрял така, че всеки да може да влиза и излиза без проблеми.
Глупости на търкалета. Във Виктория бях разсеян и спрях на специално маркирано място за резиденти. Никога не съм сравнявал "разсеяността си", която на едното място беше 100% а на другото 0%.
Сравнявах реакциите на съответните съседи.
Коментара ти че "лекарството" на чичо гошо работело безотказно против разсеяност беше неадекватен, тъй като там не съм бил разсеян и не съм знаел за "лекарството". Щеше да е адекватен ако предварително съм бил знаел и съм наплашен. В България само с наплашване работят нещата.
Глупости на търкалета. Във Виктория бях разсеян и спрях на специално маркирано място за резиденти. Никога не съм сравнявал "разсеяността си", която на едното място беше 100% а на другото 0%.
Сравнявах реакциите на съответните съседи.
Коментара ти че "лекарството" на чичо гошо работело безотказно против разсеяност беше неадекватен, тъй като там не съм бил разсеян и не съм знаел за "лекарството". Щеше да е адекватен ако предварително съм бил знаел и съм наплашен. В България само с наплашване работят нещата.
Коментара за "лекарството" на чичо Гошо беше майтап.
Колкото за наплашването в България, то тук тази функция отдавна е иззета от органите на реда.
Просто се чудя как в България още не са се сетили да си разграфят местата на само за резиденти!
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
Kpetrov написа:Колкото за наплашването в България, то тук тази функция отдавна е иззета от органите на реда.
Просто се чудя как в България още не са се сетили да си разграфят местата на само за резиденти!
Аз пък се чудя какво още ще измислиш в защита на типично български простотии от рода на тая с "чичо Гошо".
В България (все още) карането на кола е много мъжкарска работа, а карането на кола с автоматични скорости - запазена марка за меки китки и заспали кифли. Смешно ми е че чак ми е жал.
За сравнение, в Канада никоя жена която кара с ръчни скорости не го счита за геройство.
optics написа:В България (все още) карането на кола е много мъжкарска работа, а карането на кола с автоматични скорости - запазена марка за меки китки и заспали кифли. Смешно ми е че чак ми е жал.
За сравнение, в Канада никоя жена която кара с ръчни скорости не го счита за геройство.
глупости на търкалета !
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев