Нали не вярваш наистина, че българските емигранти в Канада си купуват специални клавиатури за да могат да пишат на кирилица? Не съм виждал такава от 12 г.ipolita написа:Заварсхила сам и Business Master v HEC, справиам се и бг ми език е наи цесто, упражнявания...но така и не сам си купила компутар с кирилска клажиатура
Продавам антики мебели
- ablood
- Обратна връзка:
Re: Продавам антики мебели
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
http://www.ebay.com/itm/BULGARIAN-TRANS ... bQ8ljTS3TA"
Това може да помогне.
Това може да помогне.
Страшни комплексари сте, ееейййй... Човек пуска обява, а вие му се нахвърляте на правописа. Написано така, не ви стига до пилешките мозъчета за какво е обявата ли?
- roumensp
Това е форум, а не Kijiji и подобен правопис е неуважение към съфорумниците.
Както аз се старая да пиша правилно на български, така и те могат да го правят.
roumensp написа:Това е форум, а не Kijiji и подобен правопис е неуважение към съфорумниците.

Този конкретен подфорум се казва "Малки обяви", ако не се лъжа? Щом държите да ви уважават в "Малки обяви" ...
- roumensp
Именно. Когато го прекръстят на "Неграмотни обяви" няма да се обаждам.Chockey написа:Този конкретен подфорум се казва "Малки обяви" ...
Румба ти вярно не си много умен, аз пък си мислех че умните са в Бритиш Колумбия, а пък тъпаците в Мтл.
- roumensp
Умните не продават джънк на BgCanada, а го подаряват или изхвърлят и гледат сеира на неграмотници като твоя милост и госпожата с антиките.ARES написа:Румба ти вярно не си много умен, аз пък си мислех че умните са в Бритиш Колумбия, а пък тъпаците в Мтл.

- roumensp
Пропуснах да отбележа, че 99% от кокошкарските обяви на тоя форум са от Монреал ... оставям всеки сам да си прави извода къде какви са. Затова и вече никой не пита "къде", продават ли се вмирисани кубинки, ясно е къде е. 

тц, тц, тц- браво, бе!!!!roumensp написа:....кокошкарските.....

„България е устояла на всички бури и не може да бъде унищожена, защото е ДЪРЖАВА НА ДУХА!“.
-
Това беше доста брутално...roumensp написа:Пропуснах да отбележа, че 99% от кокошкарските обяви на тоя форум са от Монреал ... оставям всеки сам да си прави извода къде какви са. Затова и вече никой не пита "къде", продават ли се вмирисани кубинки, ясно е къде е.
Рубата Джънка пак се изказа. 

Абе брутално, ама доста вярно.
Много от нещата, които продавате тука в другите провинции ги изхвърляме или даряваме.
Много от нещата, които продавате тука в другите провинции ги изхвърляме или даряваме.
- roumensp
Обяви за "преотдаване", жени за чистене, продажби на "антики" за няколко десетки долара ... има ли една такава обява от друга провинция ? Бруталното е, че не осъзнават, че живеят в някакъв друг свят/държава.