Колкото до връщането, има една приказка "никога не казвай никога", защото знае ли човек ...
И една мъдрост от стария: не е важно колко работиш, а колко изкарваш.

Не знаеш колко си прав. Само че ти през цялото време ми говореше за трети лица, които жена ти е уредила.roumensp написа: И една мъдрост от стария: не е важно колко работиш, а колко изкарваш.
Нищо че е некадърна, нали на Т4-а й пише 300+К в последните няколко години, пък ти продължавай да обясняваш за суровата кебекарска действителност и колко е трудно да си присадиш член.Pyrelight написа:Никой канадец не би го направил, никой! Да плати на трети лица, защото жена ти е некадърна да го свърши, пък и да и даде и на нея бонус. Ха-ха-ха!
Аз съм дотук. Ако някой черпи информация от писанки като тия, ще се опари много, сблъсквайки се със суровата действителност.
Ако ти трябва помощ...Pyrelight написа: Да създадеш и погребеш не едно, ами 3 деца в България
Това е за Канада. Аз не съм там и нямам нужда, но ти го сложи в полезни връзки. Може някой да се възползва.speedy написа:Ако ти трябва помощ...Pyrelight написа: Да създадеш и погребеш не едно, ами 3 деца в България
Когато ги заведох в канада не можах да ги питам също. Те имат и холандско гражданство...дано никога не им се налага да използват канадското...А кухата ти главица дали може да схване, че има хора в канада, които са предпочели да не взимат гражданство?Pyrelight написа:Това е за Канада. Аз не съм там и нямам нужда, но ти го сложи в полезни връзки. Може някой да се възползва.speedy написа:Ако ти трябва помощ...Pyrelight написа: Да създадеш и погребеш не едно, ами 3 деца в България![]()
П.П. Успокой нервите! Така се казва, когато лишаваш някого от бъдеще без да си го питал... Дано поне да са взели канадско гражданство.
Моята племенница има само българско гражданство. В момента учи в Германия. Няма причина да мислите, че като си заведете децата в чужбина задължително ще успеят. Мои познати си доведоха детето от САЩ в Банско, за да го спасят от наркотиците.Pyrelight написа:Ниво ли каза?![]()
Да създадеш и погребеш не едно, ами 3 деца в България... Не, мерси! Задръж си и нивото, и мотивацията!
Аз обичам семейството си.
Много такива примери има. От както съм дошла в България, поне четири други семейства от Англия, Сащ си записаха децата в нашето училище. Родителите са българи. Децата - тийнеджъри, с ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНО ГРАЖДАНСТВО. Всеки има различни причини да бяга от онзи свят.joro написа:Моята племенница има само българско гражданство. В момента учи в Германия. Няма причина да мислите, че като си заведете децата в чужбина задължително ще успеят. Мои познати си доведоха детето от САЩ в Банско, за да го спасят от наркотиците.Pyrelight написа:Ниво ли каза?![]()
Да създадеш и погребеш не едно, ами 3 деца в България... Не, мерси! Задръж си и нивото, и мотивацията!
Аз обичам семейството си.
Все допусках, ама това ми надмина всички очаквания... Малей, много си зле!prace написа: Когато ги заведох в канада не можах да ги питам също. Те имат и холандско гражданство...дано никога не им се налага да използват канадското...А кухата ти главица дали може да схване, че има хора в канада, които са предпочели да не взимат гражданство?
Баш във Банско ще го спасят, където всеки трети собственик на хотел е професионален наркотрафикант. Айде стига! Достатъчно глупости пишеш по другите теми!joro написа:Мои познати си доведоха детето от САЩ в Банско, за да го спасят от наркотиците.
Уупс! Чакай, чакай! Да разбирам ли, че нямат българско?prace написа: Те имат и холандско гражданство...дано никога не им се налага да използват канадското...
За пореден път избиваш не рибата, а направо планктона.Pyrelight написа:Уупс! Чакай, чакай! Да разбирам ли, че нямат българско?prace написа: Те имат и холандско гражданство...дано никога не им се налага да използват канадското...![]()
Ти била ли си въобще в Канада или си на метадонова диета?