Не искам да съм досаден, но явно форума е оставен на самотек без никаква защита и в него не е проблем да се проникне дори и от хора а 0-ва компютърна грамотност като IFF.
Моля, предпиемете необходимите мерки за да защитите личните данни на всички членове, а също така безценната информация която е необходима на всички които сега правят първи стъпки към мечтаната Канада.
analgin написа:Не искам да съм досаден, но явно форума е оставен на самотек без никаква защита и в него не е проблем да се проникне дори и от хора а 0-ва компютърна грамотност като IFF.
Моля, предпиемете необходимите мерки за да защитите личните данни на всички членове, а също така безценната информация която е необходима на всички които сега правят първи стъпки към мечтаната Канада.
Преди да пишеш е трябвало да кликнеш "learn more".
Второ, имаш ли представа какво се нарича "лични данни"?
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
Имам предства, спомням си и преди години когато тук вилнееха разни сенки при предишната администрация на сайта. Стоян благодарение на този сайт го поканиха там където е сега.
Ако искаш мога да те повиша в администратор за да се убедиш, но редно е да се погрижите малко за сигурността преди да е станало късно. Има хора които са заложили основните си мейли не е необходимо те да бъдат спамвани допълнително,
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
analgin написа:Имам предства, спомням си и преди години когато тук вилнееха разни сенки при предишната администрация на сайта. Стоян благодарение на този сайт го поканиха там където е сега.
Ако искаш мога да те повиша в администратор за да се убедиш, но редно е да се погрижите малко за сигурността преди да е станало късно. Има хора които са заложили основните си мейли не е необходимо те да бъдат спамвани допълнително,
Аналгине, нещо май наистина не си си пил аналгина тази сутрин. Кой и кога те е спамвал и защо реши, че идва от тук?
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада. Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.