В тая производителност се смята и работата свършена от роботи, а после се дели на броя на хората?
Много ясно, че ще расте. Ще расте до "окончателната победа". В някои отрасли ще стигне безкрайност. А скоро след това и в други.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
- С този темп на увеличение на производителността на труда в България кога ще ги стигнем ... айде не американците и норвежците, ама поне канадците?
- Май от горните данни излиза, че "зает" българин с отчитане на немотията му произвежда на час една четърт от работещ американец и една трета от работещ канадец.
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Дано само тук в ЕС не им хрумне същата идея, но май натам са сме се запътили.
Искаме да се интернационализираме и мигрантите да бъдат до такава степен равни с нас европейците, че даже се отказваме от свинското в обедната почивка в името на пълно братство, равенство и хармония в Европейската Комуна, наречена ЕС.
Малко остана до равенството, има няма 2 инча!
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
Нека да е "революция" като е казАла така, термините не влияят на фактите, а че на нея нещо й има е повече от ясно ... или просто е политически-коректна жената, щом рифюджитата заляли Европа са enrichment 'що пък демографската криза да не е революция.
Нека да е "революция" като е казАла така, термините не влияят на фактите, а че на нея нещо й има е повече от ясно ... или просто е политически-коректна жената, щом рифюджитата заляли Европа са enrichment 'що пък демографската криза да не е революция.
Чудно защо никъде не показват колко чужденци са дошли да работят и живеят в България. С тях сигурно ще станем 8 милиона, че и повече. Статистиката отчита само родените в България- чужденците, сключили брак с българи, бизнесмени от чужбина, бежанци, пенсионери от други държави и т.н. не влизат в тия графики.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Колко чужденци, Йоро ? Няколкостотин рифюджита и няколко хиляди социално-слаби пенсионери от Европа ?
И тука говорим за българи, теб какво те грее, че разни печки идват да завършат висше в БГ или някой идва на работа за 2-3 години ? Ми по тая логика що не броим и дипломатическия корпус ?
Последно промяна от roumensp на Сря Юни 21, 2017 2:45 pm, променено общо 1 път.
Прираста на населението в БГ се явява на 229-то място от 235 държави, обаче щом някои от младите били завършили в чужбина и още не били избягали, това било революция според тая куха лейка. Ей затова михата-2 има такова мнение за българските професори.
PS
В горната таблица нещо ми направи впечатление: с най-висок прираст са все държави от Африка, за които редовно пишат, че нямало какво да ядат и умирали от глад и болести.
спеца написа:няма кой да подари на жената......, диск на ванкувърските хористи!!!
Хехе, вица за картечаря Ханс
Чудно защо никъде не показват колко чужденци са дошли да работят и живеят в България. С тях сигурно ще станем 8 милиона, че и повече. Статистиката отчита само родените в България- чужденците, сключили брак с българи, бизнесмени от чужбина, бежанци, пенсионери от други държави и т.н. не влизат в тия графики.
Също като в Катар примерно, нали? Там катарците са към 25%, а останалите просто работят за тях.