Pyrelight написа:seeker написа:Pyrelight написа:И IT специалистите не правят изключение - обикновена средна класа.
Май трябва да уточним какво е средна класа

Едва ли притежаването на собствена къща те прави автоматично представител. По-скоро притежаването на собствени средства за производство. Примерно: гараж за ремонти, баничарница, пица, ферма, фирма за почистване и т.н. Все неща, които те правят в някаква степен независим. Когато си наемен работник, дори и мениждър, ти не си част от средната класа, защото си пролетарии. Нещо като съвременен крепостен селянин от български тип. Те са били свързани с къщата и земята, която обработвали.
Бистре, ти, последно, мъж ли си или си жена, че започнах да се обърквам от толкоз много пиротехника.

Браво бе ти утепа коня от гъдел!
Значи утре имам среща с кмета на да речем на община "Х". Ще му предам лично от теб, че той се явява пролетарий, защото е наемен работник. А някои български имигранти, които са на социал и чистят на черно еврейски къщи са средна класа. Голям смех!
Кой те излъга, че не съм независим? Надявам се не жена ми?
Малко ще анализирам това, което си написал.

Осведомяваш ни, че се срещаш с кметове. Браво! Значи си един от нас. Ние тук сме все от лъв нагоре
Благодаря, че ще споменеш на кмета за мен. Предай му поздрави! Той не е точно наемен работник, защото е на изборна длъжност, предполагам, което е нещо по-различно, но ти знаеш по-добре.
Сега да споменем и прословутите български имигранти (ти явно не си един от тях), които са на социал и работят на черно. Мислиш ли че е възможно да си регистриран на социал и да имаш регистрирана фирма за почистване? Значи фирмата не е тяхна или не е легална, което е нещо съвсем различно. Някаква имажинерна структура.
Защо точно еврейски къщи чистят? Другите къщи не се ли цапат? (Тук само питам, не анализирам.)
За твоето социално положение не съм коментирал, защото не те познавам. Прави впечатление, че реагира много лично. Радвам се, че се чувстваш независим. Дай боже всеки да е като теб.
Жена ти?!? Коя е жена ти? Защо мислиш, че я познавам? Ако имаш предвид някой, който се представяше с псевдонима „Бистра“ трябва да знаеш, че „тя“ опитваше да лъже много хора тук. То не бяха снимки, които трябваше да приемем за нейни лични, то не бяха фалшиви имена. Ако си нейният мъж, значи се казваш Щерю.

Не се смея на името, много си е хубаво, но не мисля, че се казваш така. Честно казано, аз, не съм сигурен, че зад превдонима „Бистра“ се криеше жена. Дори не съм сигурен, че е реално съществуваш субект. Няма нищо солидно, на което да се хвана.

Понякога си меслех, че е програма с вграден искуствен интелект, пусната тук за тест. Явно теста не беше сполучилив и я изтехлиха за надстройка.
Няма да ти отнемам повече време, че си много зает.
А, за последно: лекари, инженери, архитекти т.н. са особена категория. IT инженрерът също, но IT мениджърът не е задължително да бъде. Специалното образование може да се разглежда като средство за производство, стига да можеш да се възползваш от него.