готено видео!! ;) ;)
готено видео!! ;) ;)
Митко Бербатов пред Кеворк Кеворкян в най-откровеното си и разтърсващо интервю (ВИДЕО)
Нападателят откри душата си във "Всяка неделя"
СОФИЯ, БЪЛГАРИЯ 6 ЮНИ 2017
Нападателят откри душата си във "Всяка неделя"
СОФИЯ, БЪЛГАРИЯ 6 ЮНИ 2017
„България е устояла на всички бури и не може да бъде унищожена, защото е ДЪРЖАВА НА ДУХА!“.
Re: готено видео!! ;) ;)
Това скучно интервю, което не можах да изтрая и 5 минути, е толкова разтърсващо, колкото Всяка неделя е легендарна
Дъртия арменец си е същия - sleaze scumbag, от който лъха само нечистоплътност; и е еднакво противен и грозен, което ме навежда на мисълта, че грозните хора като одъртеят няма какво да губят - като например красотата, която никога не са имали. Агент Димитър не е мръднал и на йота от преди, когато правеше разтърсващи интервюта с колхозници и герои на социалистическия труд, предящи на седем стана. Едно време Всяка неделя се гледаше само заради нелегалното излъчване на моменти от Формула 1, Розовата пантера и по един западен музикален клип накрая. Сега кой и защо я гледа ми е напълно непонятно, даже не знаех, че още съществува. 

ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Финландски сайт: Вижте възхода и падението на една от най-великите империи - Българската!
"Вижте териториалното развитие на една от най-могъщите средновековни империи в историята - Българската," пише под много подробно изработен клип, публикуван на финландския сайт Suomi.
„България е устояла на всички бури и не може да бъде унищожена, защото е ДЪРЖАВА НА ДУХА!“.
Павел написа:Това скучно интервю, което не можах да изтрая и 5 минути, е толкова разтърсващо, колкото Всяка неделя е легендарна....
темата търпи вариации, които главата ми не побира!!!
немска телевизия засне филм за България!!!
http://bgkef.com/Germanska-televiziq-za ... VIDEO#null"
/има субтитри, но се пускат ръчно/.
http://bgkef.com/Germanska-televiziq-za ... VIDEO#null"
/има субтитри, но се пускат ръчно/.
- optics
- Модератор
Добро утро!
Тоя филм го имам офлайн от години. Не бих се учудил ако е пускан и във форума.
Нищо лошо да се пусне пак, но не всеки го открива сега
Тоя филм го имам офлайн от години. Не бих се учудил ако е пускан и във форума.
Нищо лошо да се пусне пак, но не всеки го открива сега

Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Китайски турист разби всички по ЦЯЛ СВЯТ с този УНИКАЛЕН КЛИП за БЪЛГАРИЯ!!
Райската градината на Европа, България!
- optics
- Модератор
Китайския турист прекалено се е заиграл с ефектите.
Иначе най-ме впечатли ром-ът с кабриолет
И разбира се чинията на Бузлуджа, която се появява и в самия клип и отново за финал със продънения си покрив е олицетворение на продънената (в момента) държава.

И разбира се чинията на Бузлуджа, която се появява и в самия клип и отново за финал със продънения си покрив е олицетворение на продънената (в момента) държава.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
Ефектите са нищо в сравнение с канадските публицистики и маркетинг.optics написа:Китайския турист прекалено се е заиграл с ефектите.