Апартаменти под наем във Вердън
Апартаменти под наем във Вердън
Няколко апартамента се освобождават и ще са готови за наемане:
5 1/2 на първи етаж с градинка от 1 май, наем $810, на 4то авеню
4 1/2 на втори етаж, наем $670 от 1 юли, на 4то авеню
5 1/2 на трети етаж, наем $770 от 1 април, на 6то авеню
3 1/2 на втори етаж, наем $645 oт 1 май, на rue Allen
3 1/2 на втори етаж, наем $640 от 1 юли, на rue Allen
Последните два апартемента са един друг. В единия живях до преди година, със самостоятелна тераса в задната част на апартамента. Отворена концепция. Реновиран преди седмица.
Ако имате въпроси - ЛС. Апартаментите не са мои, правя услуга на бившата ми хазайка.
Поздрави!
5 1/2 на първи етаж с градинка от 1 май, наем $810, на 4то авеню
4 1/2 на втори етаж, наем $670 от 1 юли, на 4то авеню
5 1/2 на трети етаж, наем $770 от 1 април, на 6то авеню
3 1/2 на втори етаж, наем $645 oт 1 май, на rue Allen
3 1/2 на втори етаж, наем $640 от 1 юли, на rue Allen
Последните два апартемента са един друг. В единия живях до преди година, със самостоятелна тераса в задната част на апартамента. Отворена концепция. Реновиран преди седмица.
Ако имате въпроси - ЛС. Апартаментите не са мои, правя услуга на бившата ми хазайка.
Поздрави!
Re: Апартаменти под наем във Вердън
Комисионните които получаваш от тази "благородана" дейност добри ли са? Стандарта за тях е рамер на един месечен наем.
Аналгина пак си е забравил аналгина...

Умея да мълча на седем езика
Рубриката тук се казва "малки обяви " - предлагаш за продаване и подаряване нещо твое, едининчни бройки,
но когато предлагаш 4 чужди апартамента в гетото Вердън вече мириши на българска работа. Такива обяви трябва да се третират като бизнес обяви. Не съм влизал във форума около 2 години, но никаква промяна - същата групичка хора правят бърз кеш на гърба на новодошлите, засрамете се поне малко.
но когато предлагаш 4 чужди апартамента в гетото Вердън вече мириши на българска работа. Такива обяви трябва да се третират като бизнес обяви. Не съм влизал във форума около 2 години, но никаква промяна - същата групичка хора правят бърз кеш на гърба на новодошлите, засрамете се поне малко.
Биг Фармата пак се обади! 

Тук съм, прочети още веднъж написаното от мен в предният ми пост и си направи адекватните изводи,
Плевелите като теб трябва да се третират с адекватни препарати, ще те следя редовно.
Плевелите като теб трябва да се третират с адекватни препарати, ще те следя редовно.
Балби, пускай в бизнес обявите наистина. Там не могат да се пускат отговориanalgin написа:Такива обяви трябва да се третират като бизнес обяви.

Е и?analgin написа:ще те следя редовно.

Марто съвета ти наистина си струваMarto написа:Балби, пускай в бизнес обявите наистина. Там не могат да се пускат отговориanalgin написа:Такива обяви трябва да се третират като бизнес обяви.