Много червени бабички в тая Канада брей.fighter написа:joro написа:Чудно защо в България има бюджетен излишък, т.е. депутатите харчат по-малко пари отколкото им дават данъкоплатците.roumensp написа:Както и да го въртиш корупцията в България несъмнено е по-голяма и не защото аз така мисля, по-умни хора са го установили.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Corrupt ... ions_Index"![]()
А я сега си задай въпроса какво се слува после. Гласува ли си администрацията премии, 13-и заплати, екскурзии, банкети. Верно си ужасно наивен. Ама поне си незлоблив и забавен
Какво се случва в България?
Re: Какво се случва в България?
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
- roumensp
joro написа:Чудно защо в България има бюджетен излишък, т.е. депутатите харчат по-малко пари отколкото им дават данъкоплатците.roumensp написа:Както и да го въртиш корупцията в България несъмнено е по-голяма и не защото аз така мисля, по-умни хора са го установили.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Corrupt ... ions_Index"

И каква е връзката между корупция и бюджетен излишък ?

Държавните чинавници взимат много, достатъчно, рушвети и не се налага да изтръскват бюджета до дъно за лични обалги.roumensp написа: И каква е връзката между корупция и бюджетен излишък ?

А излишъка - това са пари непохарчени и недодадени за здравеопазване, образование, отбрана, инфраструктура и каквото още там се сетите.
Embrace your climate change!
7George написа: А излишъка - това снедодадени за здравеопазване, образование, отбрана, инфраструктура и каквото още там се сетите.

- MrGeek
- Путлер Капут
Третото правителство на Боко:

Министър-председател - Бойко Борисов
Зам. министър-председатели:
Томислав Дончев
По правосъдната реформа - Екатерина Захариева -
По обществения ред и сигурността - Красимир Каракачанов
По икономическата и демографската политика - Валери Симеонов
Министър за българското председателство на Съвета на ЕС 2018 - Лиляна Павлова
Министър на финансите - Владислав Горанов, който запазва поста си от предишния кабинет. В първия управленски екип на Борисов беше зам.-министър на финансите.
Министър на икономиката - Емил Караниколов - изпълнителен директор на Агенцията за приватизация, предложен от "Атака".
Министър на труда и социалната политика - Бисер Петков, досега управител на Националния осигурителен институт от 2011 г.
Министър на външните работи - Екатерина Захариева, бивш министър на правосъдието във втория кабинет на ГЕРБ.
Министър на вътрешните работи - Валентин Радев, депутат от ГЕРБ и бивш зам.-министър на отбраната в първия мандат на Борисов.
Министър на отбраната - Красимир Каракачанов, лидер на ВМРО.
Министър на правосъдието - Цецка Цачева - два пъти председател на Народното събрание. Цачева загуби президентските избори от Румен Радев, а след това не получи и възможност да оглави отново парламента, тъй като заради преференциалното гласуване не влезе в парламента.
Министър на образованието и науката - Красимир Вълчев, дългогодишен главен секретар на Министерството на образованието.
Министър на здравеопазването - Генерал–майор проф. Николай Петров, началник на Военномедицинска академия.
Министър на околната среда и водите - Нено Димов. Димов бе заместник на Евдокия Манева в ресорното министерство в правителството на Иван Костов.
Министър на регионалното развитие и благоустройството - Николай Нанков, който беше заместник на Лиляна Павлова в министерството предния мандат.
Министър на земеделието и храните - Румен Порожанов. Той беше директор на Държавен фонд "Земеделие" от 2011 до август 2013 г., министър на финансите в служебното правителство на Георги Близнашки, отново пое ДФ "Земеделие" през 2014 г., а през февруари т.г. бе принуден на подаде оставката си от служебния земеделски министър Христо Бозуков.
Министър на транспорта, информационни технологии и съобщения - Ивайло Московски. Беше на същия пост и в двете предишни министерства на Борисов.
Министър на енергетиката - Теменужка Петкова. Беше заместник-министър на финансите в служебният кабинет "Близнашки" (2014 г.), след което бе избрана за министър на енергетиката в кабинета "Борисов II".
Министър на туризма - Николина Ангелкова. Тя беше министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в служебното правителство на Близнашки и бе избрана за министър на туризма във второто правителство "Борисов".
Министър на културата - Боил Банов, който беше ресорен зам.-министър в служебното правителство на Георги Близнашки и остана на поста и във втория кабинет "Борисов".
Министър на младежта и спорта - Красен Кралев. Той заемаше същия пост през предишния кабинет на ГЕРБ.

Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
Армията ще въдворява обществен ред и сигурност, интересно решение. А може би четниците от ВМРО ще го правим?По обществения ред и сигурността - Красимир Каракачанов

А дефицитът е дадени повече пари за заплати, пенсии и социал, които следващите поколения ще изплащат.fighter написа:7George написа: А излишъка - това снедодадени за здравеопазване, образование, отбрана, инфраструктура и каквото още там се сетите.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
В задачата се пита - колко време ще успеят да се задържат този път? Ако нещата зависеха само от ГЕРБ, може и да изкарат мандата, но с тези коалиционни партньори - не съм сигурен.MrGeek написа:Третото правителство на Боко:
От друга страна, колкото и на мене ББ да не ми симпатичен, пред алтернативата коалиция БСП и ДПС, май дори кабинет ББ 4.0 ще бъде реален и предпочитан вариант.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
съгласна съмKoko написа:В задачата се пита - колко време ще успеят да се задържат този път? Ако нещата зависеха само от ГЕРБ, може и да изкарат мандата, но с тези коалиционни партньори - не съм сигурен.MrGeek написа:Третото правителство на Боко:
От друга страна, колкото и на мене ББ да не ми симпатичен, пред алтернативата коалиция БСП и ДПС, май дори кабинет ББ 4.0 ще бъде реален и предпочитан вариант.
- MrGeek
- Путлер Капут
Не знам, да ти кажа. С тия руски националисти в коалицията на Боко, вече нямам идея кое е по-голямото зло.Koko написа:От друга страна, колкото и на мене ББ да не ми симпатичен, пред алтернативата коалиция БСП и ДПС, май дори кабинет ББ 4.0 ще бъде реален и предпочитан вариант.

Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
- optics
- Модератор
Преоблякъл се Илия - пак в тия.
То аслъ май само "войводата" е нещо ново в тоя кабинет.
Току виж аншлус-нал Македония
То аслъ май само "войводата" е нещо ново в тоя кабинет.
Току виж аншлус-нал Македония

Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Искал да връща наборната служба7George написа:Армията ще въдворява обществен ред и сигурност, интересно решение. А може би четниците от ВМРО ще го правим?По обществения ред и сигурността - Красимир Каракачанов
Be yourself - no one else is more qualified.
Това ми харесва повече, отвсякъде погледнато. Няма ли добре живеещи сегашни поколения, няма да има и бъдещи такива.joro написа: А дефицитът е дадени повече пари за заплати, пенсии и социал, които следващите поколения ще изплащат.

- Kan_Tangra
Всяко нещо в крайности е прекалено.7George написа:Това ми харесва повече, отвсякъде погледнато. Няма ли добре живеещи сегашни поколения, няма да има и бъдещи такива.joro написа: А дефицитът е дадени повече пари за заплати, пенсии и социал, които следващите поколения ще изплащат.
Бъдещите поколения на социаладжиите и мангалите в Канада са страшна переспектива за бъдещето.
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола