Защо България не е добро място за живеене
Re: Защо България не е добро място за живеене
Това за закрепостяването на завършващите студенти е само някакво изказване на някакви дърти комунета. Като връщането на казармата- някой си плямпа нещо, а журналистите го раздухват. В действителност нищо подобно няма да се случи.
България е с най-ниския корпоративен данък в Европа, а не с най-ниските данъци въобще. Трябва освен да четете и да осмисляте това, което прочитате.
България е с най-ниския корпоративен данък в Европа, а не с най-ниските данъци въобще. Трябва освен да четете и да осмисляте това, което прочитате.
"Което не става с кубатура, става с обороти"- девиз на японската фирма Кавазаки
Защо не се придържаш към собствените си съвети?joro написа:Това за закрепостяването на завършващите студенти е само някакво изказване на някакви дърти комунета. Като връщането на казармата- някой си плямпа нещо, а журналистите го раздухват. В действителност нищо подобно няма да се случи.
В статията която бях копирал се говори за доходите на физическите лица, моят коментар също се отнасяше за данъците които плащат физическите лица, корпоративният данък няма нищо общо с това.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
То пък едно образование! Каквато подготовката, такава и реализацията! Като са луди да си губят времето там,...а може би, дотам им стигат и въсзможностите, знаеш ли?Koko написа: Ето и една друго интересно предожение - ако може да бъде върнато крепосничеството под някаква форма? И това при положение че и половината от завършващите университет в България работят неща на ниво под квалификацията си.
feather написа:То пък едно образование! Каквато подготовката, такава и реализацията! Като са луди да си губят времето там,...а може би, дотам им стигат и въсзможностите, знаеш ли?Koko написа: Ето и една друго интересно предожение - ако може да бъде върнато крепосничеството под някаква форма? И това при положение че и половината от завършващите университет в България работят неща на ниво под квалификацията си.
твоите ги видяхме, на теб и на жена ти, до там опряхте да се молите на баща и за кинти !
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Жена ми?
Аз не съм женен. ...Но не си търся жена да разпускам, много моля!
Аз не съм женен. ...Но не си търся жена да разпускам, много моля!
- Kan_Tangra
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
- optics
- Модератор
Много добре направен!
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Мухи в ена тема беше напътствал да си купуваме възлин.
като чета какво спретва, рдоган в турция. албанците в мацдония. мам си джас.
май ще се мигрирга, внезапно. шот, другият оставащ вариант е кофти случки със секс и възлин.
май ще се мигрирга, внезапно. шот, другият оставащ вариант е кофти случки със секс и възлин.
„България е устояла на всички бури и не може да бъде унищожена, защото е ДЪРЖАВА НА ДУХА!“.
- ZanzibarHero
И двете неща - продължително учене и военна служба - имат смисъл, като регулиране на трудовия пазар... Третото нещо е затворът, което за някои страни е за предпочитане, защото ограничава правото за гласуване дълги години след излежаване на присъдата....joro написа:Това за закрепостяването на завършващите студенти е само някакво изказване на някакви дърти комунета. Като връщането на казармата- някой си плямпа нещо, а журналистите го раздухват. ...
България е добро място за живеене ... май
Купи си пушка или прашка. Вазелина е ако не можеш да си служиш с тия неща.спеца написа:Мухи в ена тема беше напътствал да си купуваме възлин.
Embrace your climate change!
пушка недей така, Джорджа. ще трябва и цел бидон........, със възлин
„България е устояла на всички бури и не може да бъде унищожена, защото е ДЪРЖАВА НА ДУХА!“.
Винаги има избор >> бягай у фриско, пак вазелина...спеца написа:пушка недей така, Джорджа. ще трябва и цел бидон........, със възлин
БГ стюардесите
Нашите стюардеси от нац. Превозвач -- най засуканите в ЕС!
Наестина, не са до болка услужливи с пътниците и гледат да претупат ритуалите с напитките и закуските, че да си разпускат нейде отзад с пилотите. Обаче не изкарват до пенсионна възраст по авиолинийте, като канадските им колежки примерно. Явно или бързо захващат други кариери, или пък си намират заможни пътници от странство за партии, че сторват път и на по-млади. Стюардите са друга тема.
Наестина, не са до болка услужливи с пътниците и гледат да претупат ритуалите с напитките и закуските, че да си разпускат нейде отзад с пилотите. Обаче не изкарват до пенсионна възраст по авиолинийте, като канадските им колежки примерно. Явно или бързо захващат други кариери, или пък си намират заможни пътници от странство за партии, че сторват път и на по-млади. Стюардите са друга тема.
Re: БГ стюардесите
Помня първия път като летях Чикаго - Ню Йорк стюардесите бяха едни възрастни дами, викам си "Кой на кого ще помага в случай на имърджънси"7George написа:Нашите стюардеси от нац. Превозвач -- най засуканите в ЕС!
Ама като ги видях как респектират подпийнал пътник, си викам "Ясно, по-добре тия баби отколкото нашенските манекенки да ме спасяват"
И за ритуала с напитките и закуските си прав, бабите обгрижват много по-добре
Опит за психологически анализ на нашия обществен живот
Реферат, четен в психологическото дружество в София
Има вече близо сто години от лекциите на доктор Никола Кръстников, изнасяни през 1919-1920 година и публикувани през 1921 година. Прочетете ги – сякаш са писани вчера.
Реферат, четен в психологическото дружество в София
Има вече близо сто години от лекциите на доктор Никола Кръстников, изнасяни през 1919-1920 година и публикувани през 1921 година. Прочетете ги – сякаш са писани вчера.
Въпросите, които повдигам в работата си, не са обстойно и изчерпателно разгледани, обаче – както читателят сам ще види, - те са изложени искрено, без да се изхожда от определено партийно гледище. Главната ми цел е да посоча нашите обществени недостатъци и болести, за да се предизвика тяхното обективно изучаване, доколкото то е възможно у нас, а заедно с това – да се поставят основите и да се установят елементите на една обществена профилактика за запазване от нови катастрофи и бъдещи народни нещастия.
Ако някой се почувства обиден или оскърбен от моята работа, нека ми прости. Аз не искам да обиждам или да осъждам. Моето желание е само да изповядам това, що мисля за народа, към който принадлежа, и за който нашите бащи са страдали може би много по-искрено от нас – техните синове.
"Грехът казвам, а не грешника", както казва народната пословица.
Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.- римска поговорка или /Монтен ??/