Шофьор на камион клас 1 на дълги разстояния
Re: Шофьор на камион клас 1 на дълги разстояния
Здравайте, колеги. Имате ли идея кои компании са ок за оунър- оператори?
Контейнери. Тук индийците все това се натискат да правят. Харбър-Линк.Chockey написа:Здравайте, колеги. Имате ли идея кои компании са ок за оунър- оператори?
Батка, такива случки имал ли си

Това място се казва "This video contains content from SME, who has blocked it in your country on copyright grounds."
Странно, при мен се отваря 

Музиката, която си сложил може бу копирайт законите не дават да се пуска в Канада?
Между другото, ГПС координатите се показват на даш кама ти, така че гатанката ще е лесна
Между другото, ГПС координатите се показват на даш кама ти, така че гатанката ще е лесна

Странното е че тоя път не получих съобщение, че видеото е заглушено. И сега си го отварям със звук. Както и да е, може да му сложа музика която не е копирайт.
За координатите - ясно. Въпроса е как се казва мястото
За координатите - ясно. Въпроса е как се казва мястото

miteto написа:Това място се казва "This video contains content from SME, who has blocked it in your country on copyright grounds."
Поправено

Викаш, не става, без да вдигнеш поне едно 10 mph над лимита...

Embrace your climate change!
Тихо
Да не види ДОТ
Ама съм restricted on 65, на правата другите ме минават като малка гара, в Idaho, Utah, Arizona and Nevada

Да не види ДОТ

Ама съм restricted on 65, на правата другите ме минават като малка гара, в Idaho, Utah, Arizona and Nevada
ми 15 саутбонд аризонаfighter написа:miteto написа:Това място се казва "This video contains content from SME, who has blocked it in your country on copyright grounds."
Поправено
има само едно место където минава 15 през аризона
отсечката м/у ст джордж юта и москито невада
едни 15-17 км дето попадат в аризона
а как се казва -някакъв каньон беше,а реката дето минава йелоу ривър ако не ме лъже паметта
иначе заслужава да се види,голяма екзотика и красота
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
Virgin River Canyon, Батка. Отсечката е 29 мили. Първото градче в Невада се казва Mesquite, не е москито
Ето я и по-красивата част:

Ето я и по-красивата част:
Зимата си отиде, ама не съвсем 
Нещо полезно за тези които редовно минават по 80 в Калифорния могат да се информират какво е положението при Donner Pass и от фейсбук страницата на CHP-Truckee.
https://www.facebook.com/chp.truckee/"
Гледам че и днес има чейн контрол, като за камионите се изисква максимум.
Миналата година в края на Май съм минавал чейн контрол там
Drive safe

Нещо полезно за тези които редовно минават по 80 в Калифорния могат да се информират какво е положението при Donner Pass и от фейсбук страницата на CHP-Truckee.
https://www.facebook.com/chp.truckee/"
Гледам че и днес има чейн контрол, като за камионите се изисква максимум.
Миналата година в края на Май съм минавал чейн контрол там

Drive safe

Тя днес и в NW Calgary доста се беше завърнала, но повечето се стопи вече. Докато при нас, в SE си е почти пролет и славеите пеят по цяла нощ от едно две седмици...fighter написа:Зимата си отиде, ама не съвсем
===
Drive safe
Embrace your climate change!