Покани за ВИЗИ
Re: Покани за ВИЗИ
Благодаря за отговора!
Здравейте,
За нас чакането още не е приключило.Изпратихме паспортите към Букурещ на 13 март и все още не са ни ги върнали.В профила ни вече пише-Decision Made,но паспортите ги няма
Вие колко чакахте?Мисля да им пиша следващата седмица...
За нас чакането още не е приключило.Изпратихме паспортите към Букурещ на 13 март и все още не са ни ги върнали.В профила ни вече пише-Decision Made,но паспортите ги няма

-
Моят съвет е - пишете им задължително, Караулови!karaulovi написа:Здравейте,
Нашите покани за визи пристигнаха на 17.03.2017, на 21-ви си изпратихме паспортите в Букурещ, на 28-ми получихме мейл, че снимките не отговарят на изискванията - фонът отзад не е бял, на 29-ти изпратихме нови снимки, на 3-ти април понеделник получихме ново писмо с искане за по две снимки на всеки човек, защото "видиш ли" са получили само по една такава. На 4-ти април им изпратих отново по 2 снимки, както и първия път и ЕВРИКА - днес - 7-ми април заветните паспорти се озоваха на обяд в ръцете ми и всичките пет броя бяха с визи вътре

Както и да е- живи и здрави, вече мога да купя и билетите! Емоцията е неуписуема!!!! Дай Боже всекиму

Изводът: и там в посолството работят хора, и там грешат, и там стават бавно работите, но може и за една седмица да се случи чудото!!!
Успех и здраве на всички ви! Пожелавам ви скорошни радостни вести и късмет!
Моля администраторите да ни добавят в статистиката - получени визи - 7.04.2017

DCSQ 29.03.14
Overture dossier 25.08.14
Искане на доп. док 12.06.15
Пол. в Монреал 21.08.15
Искане доп. док серт. В2 - 22.10.15
ДЕЛФ В2 - пол. 9.08.16г
CSQ - пол. 29.08.16
Док. Н. Ск - изпр. 19.09.16
IUC - 24.01.17
Пок. мед 1.03.17
Мед. изсл 10.03.17
Пол. в Монреал 21.08.15
ДЕЛФ В2 - пол. 9.08.16г
CSQ - пол. 29.08.16
IUC - 24.01.17
Пок. мед 1.03.17
Мед. изсл 10.03.17
Привет отново,
hristowi06 -много благодаря за съветите и аз тъкмо се каних да им пиша в петък и изведнъж -смс от Еконт
Взехме си визите и платихме самолетните билети,ще летим на 18 май.
Лек път на всички,на които им предстои
hristowi06 -много благодаря за съветите и аз тъкмо се каних да им пиша в петък и изведнъж -смс от Еконт

Честито!karaulovi написа:Привет отново,
hristowi06 -много благодаря за съветите и аз тъкмо се каних да им пиша в петък и изведнъж -смс от ЕконтВзехме си визите и платихме самолетните билети,ще летим на 18 май.

-
Супер, поздравления, Карауловиkaraulovi написа:Привет отново,
hristowi06 -много благодаря за съветите и аз тъкмо се каних да им пиша в петък и изведнъж -смс от ЕконтВзехме си визите и платихме самолетните билети,ще летим на 18 май.

Късмет и успех на всички ви! Време ми е за чаша вино

DCSQ 29.03.14
Пол. в Монреал 21.08.15
ДЕЛФ В2 - пол. 9.08.16г
CSQ - пол. 29.08.16
IUC - 24.01.17
Пок. мед 1.03.17
Мед. изсл 10.03.17
Пол. в Монреал 21.08.15
ДЕЛФ В2 - пол. 9.08.16г
CSQ - пол. 29.08.16
IUC - 24.01.17
Пок. мед 1.03.17
Мед. изсл 10.03.17
Честито, karaulovi, hristowi06!!! Заслужено, след дългото чакане! Все така успехи и в Канада!
Статистиката е обновена. Някой друг да се похвали с нещо?
При нас нещо нещата се закучиха, чакаме някаква вест след направените почти преди 3 месеца медицински.
Статистиката е обновена. Някой друг да се похвали с нещо?

Последно промяна от Dologni на Вто Апр 11, 2017 5:09 am, променено общо 2 пъти.
И ние нещо изоставаме. Направени медицински на 03.01 и от тогава нищоDologni написа:Честито, karaulovi, hristowi06!!! Заслужено, след дългото чакане! Все така успехи и в Канада!
Статиката е обновена. Някой друг да се похвали с нещо?При нас нещо нещата се закучиха, чакаме някаква вест след направените почти преди 3 месеца медицински.

ЕДИТ: днес получихме мейл с инструкции кое и как да подадем за издаване на визи

Dologni написа:Честито, karaulovi, hristowi06!!! Заслужено, след дългото чакане! Все така успехи и в Канада!
Статистиката е обновена. Някой друг да се похвали с нещо?При нас нещо нещата се закучиха, чакаме някаква вест след направените почти преди 3 месеца медицински.
Здравейте ,
честито и от нас. Dologni - можеш и нас да ни добавиш в статистиката с направени медицински на 30,01,17...че в статистиката седи малко празно....: )..Иначе и ние ме сме в очакване на добри новини. По-скоро чакам ти да ни зарадваш , че винаги след три четири дни сещат и за нас..... Весели Празници!!!!!
Поздрави

====
"Les faibles ont des problèmes. Les forts ont des solutions". Louis Pauwels
"Les faibles ont des problèmes. Les forts ont des solutions". Louis Pauwels
zahho, честито!!! Много успехи и нататък!
NickyM, добавих ви. Не си казал кога сте ги направили, затова не съм ви отбелязал.
Весели празници на всички!
NickyM, добавих ви. Не си казал кога сте ги направили, затова не съм ви отбелязал.

Весели празници на всички!
Освен да се похваля, че пролетта започна да се усеща след близо 7 месечно отсъствие на положителни температуриDologni написа:Някой друг да се похвали с нещо?При нас нещо нещата се закучиха, чакаме някаква вест след направените почти преди 3 месеца медицински.

А 3 месеца не е много - нищо чакане в сравнение с това, за което ще чакате на канадска земя!
Попътен вятър и късмет на всички!

Мерси за смисленото включване, balbi! Въпросът беше към тези, които все още кандидатстват, но ти както винаги не пропускаш да ни огрееш с остроумни коментари.balbi написа:Освен да се похваля, че пролетта започна да се усеща след близо 7 месечно отсъствие на положителни температуриDologni написа:Някой друг да се похвали с нещо?При нас нещо нещата се закучиха, чакаме някаква вест след направените почти преди 3 месеца медицински.
А 3 месеца не е много - нищо чакане в сравнение с това, за което ще чакате на канадска земя!
Попътен вятър и късмет на всички!

Уточнявай другия път за кой ти е бил въпросът. Форума доколкото знам, ако имаш регистрация е публично достояние и не сме длъжни да четем мислите на пишещите...какво или кого са имали предвид като пишатDologni написа:
Мерси за смисленото включване, balbi! Въпросът беше към тези, които все още кандидатстват, но ти както винаги не пропускаш да ни огрееш с остроумни коментари.

Здрасти на всички! Отдавно не съм била тук. При нас процедурата се забави... Отначало на нас федерали върнаха ни документи защото в главната анкета не сме включили дъщеря на мъже ми от първия му брак( тя не идва с нас и мислихме че не трябва да я пишем, ). После през декември пратихме досието в Сидни още веднъж и вече имахме номер на 28.02.2017. И този четвъртък 13.04.207 вече сме получили и медицина. Надявам се да я минем скоро, трябва да вземем отпуска и да отидем до София с двете малки деца)))
Гледам че и на руския форум и тук хора чакат POVL вече доста време , три,четири месеца. Дано да стане работа по-бързо! Преди Букурещ беше най- бързото консулство от всички, а сега нещо се бавят нещата. Пожелавам на всички Весели празници и късмет с по-бърза процедурата!
Гледам че и на руския форум и тук хора чакат POVL вече доста време , три,четири месеца. Дано да стане работа по-бързо! Преди Букурещ беше най- бързото консулство от всички, а сега нещо се бавят нещата. Пожелавам на всички Весели празници и късмет с по-бърза процедурата!