Какво се случва в България?
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Re: Какво се случва в България?
Това не бях го видял. Good to know 

& ZIONISM
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for

Justin Trudeau's BIGGEST FAN
- optics
- Модератор

Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
- ablood
- Обратна връзка:
Optics,
От теб не очаквах подобен соц-лозунг.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Гийка скоро пуска едни други лозунги и таблици, как от дъното на комунизма сме номер едно по износ на автомобилни чаркове в света, което като се замисля може и да е вярно! Номер едно по износ на автомобилни части... с логото made in BG може би.optics написа:

Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
и каната и уса са просто два трудови лагера. факт.joro написа:Канада си е отколешна мечта за българина.......
„България е устояла на всички бури и не може да бъде унищожена, защото е ДЪРЖАВА НА ДУХА!“.
- optics
- Модератор
Е, не съм го рисувал азablood написа:Optics,

Видях го и ме развълнува, викам чакай да споделя

Що да е соц, щото може да се тълкува че преди тва сме били
процъфтяващи? Мисля че и преди е ставало дума, но
тихата революция на 10.11 беше извършена от комунистическата
номенклатура защото съществуващата система беше станала
тясна за тяхната душа, да ме прости Вазов че прерифразирам.
Проблемът на българските паразити е че организмът от който цоцат
толкова отслабна, че вече трудно се намира за изцоцване и
изстискване.
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
Знаците на Доган – „С обич и загриженост“
Иван Палчев, бивш депутат от ДПС, близък до почетния председател на ДПС и автор на книгата „Времето на кентаврите: Ахмед Доган“.
„Нямате си представа колко е добре, той е един човек с интересна нервна система, която не е подвластна на това, което нас другите може да ни засегне“.
„България е устояла на всички бури и не може да бъде унищожена, защото е ДЪРЖАВА НА ДУХА!“.
спеца написа:
Знаците на Доган – „С обич и загриженост“
Иван Палчев, бивш депутат от ДПС, близък до почетния председател на ДПС и автор на книгата „Времето на кентаврите: Ахмед Доган“.
„Нямате си представа колко е добре, той е един човек с интересна нервна система, която не е подвластна на това, което нас другите може да ни засегне“.
цялото предаване на http://piktv.bg/video/viewVideo/1649" Пресконференция на ДОСТ
Местан показа писмо от архива, в което Доган говори за "родината майка Турция" (ПЪЛЕН ТЕКСТ)
https://clubz.bg/51689-mestan_pokaza_pi ... va_erdogan"
Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.- римска поговорка или /Монтен ??/
Как "премина" преходът в комунистическа България..... С хиляди внедрени "другари" в СДС,или как СДС бе създаден от ДС и КГБ
"Ние им командировахме едно момче,те ни го върнАха с Корнелия сега.... За какво говорят на "Позитано"!!
"Ние им командировахме едно момче,те ни го върнАха с Корнелия сега.... За какво говорят на "Позитано"!!
Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.- римска поговорка или /Монтен ??/
Васко, стягай се и си купувай вазелин за турчалята, дето едно време бай ти Тошо ги бе подгонил
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
- optics
- Модератор
Багата преби Дивака:
http://www.blitz.bg/sport/boyni/blgariy ... 58782.html"
Макар и не в България, но се пак повод за гордост
http://www.blitz.bg/sport/boyni/blgariy ... 58782.html"
Макар и не в България, но се пак повод за гордост

2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
Предвоенна не, но ако комунистите спечелят изборите това ще бъде икономическа катастрофа както през 1996-97 година. Ще трябва като идвате в България да си носите хляб от Канада, щото тук няма да има.IRA написа:Какво означава "предвоенна"?
Грешка не го четях внимателно и разбрах
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
joro написа:Предвоенна не, но ако комунистите спечелят изборите това ще бъде икономическа катастрофа както през 1996-97 година. Ще трябва като идвате в България да си носите хляб от Канада, щото тук няма да има.IRA написа:Какво означава "предвоенна"?
Грешка не го четях внимателно и разбрах

Йорко ми те досега нали пак комунистите бяха на власт - Боко, Тетка, Цвъки.
Не мой се коси - квото и да пуснеш все червено излиза.

Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Хейтър умора нямаIvan1007 написа:![]()
Йорко ми те досега нали пак комунистите бяха на власт - Боко, Тетка, Цвъки.
Не мой се коси - квото и да пуснеш все червено излиза.

При Боко, Тетка, Цвъки България процъфтяваше, стандарта се удвои за 7 години. Нищо де, и да дойдат комунистите, народът ще ги изгони с камъни и павета като Жан Виденов. Да му мислят простите българи, дето гласуват за червените, те най- много ще пострадат.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Що ве Йорко?
Нали Георги Първанов подиса договора за присъединяване на България към ЕС, а присъединяването стана при правителството на Сергей Станишев. При него за 4 години средната заплатата от 354 лева през 2006 та стана 600 лева през 2009 та. Боко за 7 години след това не можа да я удвои.
Нали Георги Първанов подиса договора за присъединяване на България към ЕС, а присъединяването стана при правителството на Сергей Станишев. При него за 4 години средната заплатата от 354 лева през 2006 та стана 600 лева през 2009 та. Боко за 7 години след това не можа да я удвои.

Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.