SFBG82 написа:До 10 години щe се обърне трендът на миграцията, защото в София вече и по над 10 000 лева месечно заплати има и то доста често за не кой знае какви IT или административни позиции.
Я дай пример за "не кой знае каква административна позиция" дето взима над 10,000 лева и в кои точно фирми - че ми се струва нещо за канарчета ни взе тука
А ти затва ли се изнесе към Франция, щото в София раздават по 10,000 лева под път и над път?
SFBG82 написа:До 10 години щe се обърне трендът на миграцията, защото в София вече и по над 10 000 лева месечно заплати има и то доста често за не кой знае какви IT или административни позиции.
Я дай пример за "не кой знае каква административна позиция" дето взима над 10,000 лева и в кои точно фирми - че ми се струва нещо за канарчета ни взе тука
А ти затва ли се изнесе към Франция, щото в София раздават по 10,000 лева под път и над път?
Ясно разбрах.
Всите българи ще са директори и мениджъри и това определено ще обърне миграцията.
Българската мечта - безплатна шведска маса със столове за всички.
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Ivan1007 написа:
Ясно разбрах.
Всите българи ще са директори и мениджъри и това определено ще обърне миграцията.
Българската мечта - безплатна шведска маса със столове за всички.
Нито в България, нито в която и да е друга страна в света хората не са само директори и мениджъри. Навсякъде има хора, които успяват да се издигнат, и такива, които не успяват. Затова и понятия като "средна заплата" са нещо относително, особено за хора с добро образование и добри професии, чиито заплати са много над средната.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Йорко,
Това предното ГРОБ ще ти го платят ли двойно?
Толкова тъпомислено е, че чак Тиквоний би му се възхитил!
Аз пък с мойто недобро образование си мислех, че средно аритметично на краен брой числа е нещо абсолютно и даже формула знаех за намирането му.
Оказва се обаче, че не било така и било относително според образованието - формулата на боклука и за колкото се спазарим
Теб навремето по квебеската програма ли не те пуснаха?
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Ivan1007 написа:Йорко,
Това предното ГРОБ ще ти го платят ли двойно?
Толкова тъпомислено е, че чак Тиквоний би му се възхитил!
Аз пък с мойто недобро образование си мислех, че средно аритметично на краен брой числа е нещо абсолютно и даже формула знаех за намирането му.
Оказва се обаче, че не било така и било относително според образованието - формулата на боклука и за колкото се спазарим
Теб навремето по квебеската програма ли не те пуснаха?
Ти не можеш ли да се държиш малко по-възпитано?
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Ръстът на минималната заплата е дори още по висок от средната в същия период.
Представете си ако имахме завещана една добра основа при тези проценти къде щяхме да бъдем сега.
SFBG82 написа:Ръстът на минималната заплата е дори още по висок от средната в същия период.
Представете си ако имахме завещана една добра основа при тези проценти къде щяхме да бъдем сега.