Да но имаше нещо "Мъничка японка ще си взема, всичко в моя дом ще е Хитачи... повечко работят там обаче!"
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
В конкретния случай на всеки би трябвало да му е ясно, че натискът, рекетът, принудата и заплахите целят възстановяване и „ демократично“ легитимиране на неоосманизма. Играта е ва банк!!! За мен няма да е изненада ако има трансфер на конфликтност и конфронтация на Балканите и в Европа. Защото на 16.04.2017 в съседна Турция имат референдум за преобразуване на Кемалистка Република Турция в Султанат. Безумие. Но е факт
Една Земя ни е родила, една Земя ни храни, утешава и развива. Една Земя ни създава проблеми, ако не я обгрижваме Заедно. Нека да й се доверим! Земята ни е по-древна и по-мъдра от всички нас, които използваме благата й. И точно в това е жилавостта на Националното самосъзнание във времето.
Съзнавайки, че времето е в Нас, нека да покажем на света, че и Ние сме във Времето!
С обич и загриженост:
Ахмед Доган
„България е устояла на всички бури и не може да бъде унищожена, защото е ДЪРЖАВА НА ДУХА!“.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
Как предвоенна бе, Баце?! Не се излагай така!
Та забрави ли вече как твоите глашатайчета Плевньо, Митовчето и оня министър с присадения перчем тръбяха, че сме в хибридна война с Русия. Те тъкмо убедиха в това целокупния български народ и ти сега - "предвоенна". Бива ли така!
И какви са тези глупост за притеснения и тям подобни? Та братските американски танкове и самолети са вече в България, корабите им се през ден във Варна, команден център изградиха за да ни пазят. Какъв ни е проблема? Никакъв.
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
България е в най-лошия си период в който някога изобщо е била.
Проф. Иво Христов - социология и просвещение Martin Chakarov личните напатки също не се толерират. Ако искате на лична кореспонденция си казвайте каквото искате.