ДАЙТЕ МИ СЪВЕТ
-
ДАЙТЕ МИ СЪВЕТ
дайше ми съвет,как да постъпя.На 2.09.03 бяхме на интервю при Лесли -СТЕФАНИ СТОЯНОВЫВСИЧКО МИНА ДОБРЕ ЫНО НЕ ПОЛУЧИХМЕ СЕРТИФИКАТИТЕ ,ТРЯБВАШЕ ДА ИЗПРАТИМ ПО ПОЩАТА ОЩЕ 3 ДОК.и то в КОНСУЛСТВОТО ДО 17.09.ДОКАТО ТЯ Е ТАМ НО ОЩЕ НЯМАМЕ ОТГОВОР.КАК ДА ПОСТЪПЯ.
- yaiuat
- Обратна връзка:
Re: ДАЙТЕ МИ СЪВЕТ
Ami kak da ti dadem suvet kato ti ne kazvash nishto konkretno za problema si. Procheti si postingite da vidish che ot tqh chovek ne razbira kakvi tochno dokumenti vi e iskala, zashto vi gi e iskala, kakvo e kazala che shte pravi kato gi poluchi, v koe konsulstvo?>?, dati, podrobnosti za intervuto i t.n
Inache po tova koeto si napisala horata mogat da ti kajat da pravish vsichko vizmojno da prashtash tiq dokumenti i da chakash ot otgovor a ako toi ne doide da se obajdash po telefona i da pitash ili s pisma...

Inache po tova koeto si napisala horata mogat da ti kajat da pravish vsichko vizmojno da prashtash tiq dokumenti i da chakash ot otgovor a ako toi ne doide da se obajdash po telefona i da pitash ili s pisma...

liliapeeva написа:дайше ми съвет,как да постъпя.На 2.09.03 бяхме на интервю при Лесли -СТЕФАНИ СТОЯНОВЫВСИЧКО МИНА ДОБРЕ ЫНО НЕ ПОЛУЧИХМЕ СЕРТИФИКАТИТЕ ,ТРЯБВАШЕ ДА ИЗПРАТИМ ПО ПОЩАТА ОЩЕ 3 ДОК.и то в КОНСУЛСТВОТО ДО 17.09.ДОКАТО ТЯ Е ТАМ НО ОЩЕ НЯМАМЕ ОТГОВОР.КАК ДА ПОСТЪПЯ.
-
Иска ни 3 док. решението ми за развод,декларация от бившия ми съпруг,че разрешава детето ни да замине за там ,и една диплома на мъжът ми от МАРКОМ ,заверени нотариално .Като искаше да ги изпратим в консулството в София без превод,до 17.09.НИЕ ГИ ПУСНАХМЕ ОЩЕ СЪЩИЯ ДЕН НА 02.09.НО ДО ДНЕС НИЩО.ДАЛИ ДА НЕ СЕ ОБАДИМ ВЪВ ВИЕНА,ИЛИ ДА ИЗЧАКАМЕ ОЩЕ МАЛКО,ПОСЪВЕТВАЙТЕ МЕ
-
-
- yaiuat
- Обратна връзка:
Опиши си случая подробно в едно писмо сложи нужните документи каквото трябва и го изпрати до Виена. Там може да са бавни но със сигурност ще ти обогатят досието с тия нещаliliapeeva написа:НА КОЙ ДА ГИ ЗАНЕСА ,КАТО ТЯ СИ ЗАМИНА НА 17.09.ЩЕ ИЗЧАКАМ ДО КРАЯ НА СЕДМИЦАТА И ЩЕ ПИША ДО ВИЕНА,ДА НЕ БИ ДА НИ Е ЗАБРАВИЛА,ПРОБЛЕМА БЕШЕ САМО ЗА ТЕЗИ ДОКУМЕНТИ,НО ВЕЧЕ ГИ ИМАТ .ПРОСТО НЕ ЗНАМ КАКВО СТАВА

А защо си пращала документите по пощата,след като са ги искали в София?Не можеше ли да ги занесеш лично?С нашите пощи всичко става,а и в самото ни консулство...Нищо чудно документите да не са стигнали въобще до интервюиращия.Напиши сега едно писмо,където спомени,че единственото условие на интервюто е било да се получат тези документи.Ти си ги пратила в консулството,но т.к. отговор нямаш и се притесняваш да не са загубени,пращаш документите повторно във Виена.
Точно така...Това няма да ти струва никакви усилия...Обади се в консулския отдел в София и попитай дали са получавали вашите документи,дали са приложени към досието ви и има ли смисъл да ги пращаш пак...Може пък там да получиш доста информация,въпреки,че служителките там обикновенно са стиснати на такава...
Случаят при мен е доста аналогичен-бях на интервю при същата госпожа/госпожица/на 12.09.Интервюто премина добре/според мен/,без забележки от страна на интервюиращата-запази вписаното ми ниво на френски и англииски-съответно 8/8 и 9/9 на мен и на жена ми ,призна ми трудовия стаж-над7год. като строителен инженер,образование-17год,втора специалност-икономика,но ми поиска банкови референции с днешна дата/моите бяха от преди 1мес./,като се разбрахме да ги отнеса на другия ден-непреведени-в консулството и ще получа сертификатите.Отнесох ги и изчаках охраната да и ги предаде-отговорът беше:"Изчакаите решението ние ще ви се обадим"-Още чакам но се безпокоя сериозно.Надявам се да е взела досието ми във Виена и затова да се бави с отговора.
Надявам се да съм те успокоил,че твоят случаи не е единствен /едва ли-щом аз самия не мога да се успокоя/Ще изчакам до края на седмицата и ще пратя Е-mail във Виена ,но първо ще се обадя в консулството.
КЪСМЕТ!!!!!!
Надявам се да съм те успокоил,че твоят случаи не е единствен /едва ли-щом аз самия не мога да се успокоя/Ще изчакам до края на седмицата и ще пратя Е-mail във Виена ,но първо ще се обадя в консулството.

КЪСМЕТ!!!!!!
!
Към Miro.m и Liliapeeva:
Според мен няма смисъл да се безпокоите, щом сте изпратили /предали лично/ изискваните документи. Това, че не са Ви дали сертификатите веднага според мен се обяснява със следното: Когато г-жата /г-цата/ ги е получила не е могла да отделя време за да се занимава с вече минали кандидати, нали я чакат следващите часовете си други кандидати.
Ние също бяхме при нея на интервю. Прави впечатление, че си гледа стриктно работата и едва ли би се отклонила от "регламента".
Така, че според мен проблемът е само в напрежението от чакането. Пожелавам Ви скорошно получаване на сертификатите!
Успех и търпение!
Според мен няма смисъл да се безпокоите, щом сте изпратили /предали лично/ изискваните документи. Това, че не са Ви дали сертификатите веднага според мен се обяснява със следното: Когато г-жата /г-цата/ ги е получила не е могла да отделя време за да се занимава с вече минали кандидати, нали я чакат следващите часовете си други кандидати.
Ние също бяхме при нея на интервю. Прави впечатление, че си гледа стриктно работата и едва ли би се отклонила от "регламента".
Така, че според мен проблемът е само в напрежението от чакането. Пожелавам Ви скорошно получаване на сертификатите!
Успех и търпение!
-
Днес звънях в консулството,но ми каэаха че досието ни не е при тях а със сигурност във ВИЕНА.Може ли да ми пратите някакъв адрес или е-майл на Посолството във ВИЕНА и към кого по-точно да адресирам писмото или е-майла предполагам,че не към Лесли-Стефани а към по-вишестоящт от нея.Много съм Ви благодарна за помоща и информацията ,която ми давате.
Това са електронните адреси във Виена взети от документите за покана за интервюто:
тел.:00431531383005
fax.:00431531383443
Е-mail:siqvienne@mrci.gouv.qc.ca
Аз мисля да им изпратя E-mail в понеделник.

тел.:00431531383005
fax.:00431531383443
Е-mail:siqvienne@mrci.gouv.qc.ca
Аз мисля да им изпратя E-mail в понеделник.