Canuck написа:Браво! Честито на всички! Още помня и аз каква емоция беше 2005 като си получих визата!!!
Успех на канадска земя и се подгответе добре за всичко!
И аз се присъединявам към поздравленията, но най-вече към това да дойдете добре подготвени. Успехът тук е правопропорционален на усилията и предварителната подготовка. Планирайте добре кога да пристигнете, къде да отседнете, квартал, училище, среда...
И какво и откога ще правите това, което сте решили. Тук всичко се планира месеци предварително. Преводи на дипломи, учебни програми. Времето е ценно.
И най-важното нещо- езиците. Колкото по-добре говорите френски и английски, толкова повече ще ви хареса и толкова по-бързо ще може да се възползвате от всички блага тук. Обратното също е вярно.
Успех!
Zvezdichka написа:Успехът тук е правопропорционален на усилията и предварителната подготовка. Планирайте добре кога да пристигнете, къде да отседнете, квартал, училище, среда...
И какво и откога ще правите това, което сте решили. Тук всичко се планира месеци предварително. Преводи на дипломи, учебни програми. Времето е ценно.
И най-важното нещо- езиците. Колкото по-добре говорите френски и английски, толкова повече ще ви хареса и толкова по-бързо ще може да се възползвате от всички блага тук. Обратното също е вярно.
Успех!
Мхм, съгласен съм с всичко, само 1 лек и същевременно важен елемент липсва в цяпата рецепта, всъщност са 2. Положителна нагласа и късмет!
Zvezdichka написа:Успехът тук е правопропорционален на усилията и предварителната подготовка. Планирайте добре кога да пристигнете, къде да отседнете, квартал, училище, среда...
Успех!
Мхм, съгласен съм с всичко, само 1 лек и същевременно важен елемент липсва в цяпата рецепта, всъщност са 2. Положителна нагласа и късмет!
само да те допълня .има и още 1 лек и същевременно важен елемент в цялата рецепта,а именно никой не го боли гуя за теб как ше си чупиш кратуната
ти вече в позицията на стара пушка кво мислиш по въпроса.ще потвърдиш или ще отречеш
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
15/10/2013 документи
01/04/2014 изтеглени пари
15/04/2014 AR
22/04/2015 доп. документи
26/09/2015 Certificats по пощата
13/10/2015 Sydney
19/04/2016 processing
08.07.2016/15.07.2016 - Examens médicaux/passés
03.10.2016/17.11.2016-покана визи/визи
Добър ден! Знам, че не е по темата, но пиша тук понеже е най-посещавано. Аз съм в Монтреал от няколко месеца и съм сам имигрант и бих искал да ви помоля, ако познавате други хора, които са пристигнали сами да ми пишете на лични съобщения за да се запознаем и да комуникираме. Благодаря ви!