Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.
Не се притеснявай, моя бивш шеф е женен 3 пъти и познай! Все за една и съща.
Смело напред! Я гледай Бритни Спиърс кат се жени на седмица по 2 пъти и за по един ден...
Интересно ми е, ако си сключил църковен брак, можеш ли, ако се разведеш и се ожениш втори път (на принципа че който не знае - повтаря ), пак да сключиш и църковен брак?
Нещо не го формулирах като хората въпроса, ама се разбира какво питам...
От любопитство питам, не смятам да правя "трампи"
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Относно църковния брак - става да се разтрогне май, но с триста зора. От гледна точка на църквата все още съм си женен.....
Напоследък го правят използвайки, че не могат да ги проследят по документи. Просто сменят църквата и готово. Лично аз не го приемам като правилно но.....
Despite of the high cost of living, it remains popular!
velko написа:Е как що бре, в БГ двубрачието забранено, па аз взех че се ожених и за работата Пусти тенекета (ПЦ-та), ама ми увря главата ....
"По-добре късно отколкото никога...."
Dа бе тия женкуря не схващат че трябва пачка да пада отнякъде. Сърдят се като деца
velko написа:Относно църковния брак - става да се разтрогне май, но с триста зора. От гледна точка на църквата все още съм си женен.....
Напоследък го правят използвайки, че не могат да ги проследят по документи. Просто сменят църквата и готово. Лично аз не го приемам като правилно но.....
Аз пък знам, че не е нужно да търсиш разтрогване на църковния брак. Православната църква разрешава тайнството венчание до 5 пъти Предполагам, че после се появяват проблеми.
JOY написа:И какво? На небето ще сме със сума ти мъже и ще си правим групов секс? :shock: :lol:
Боже, прости ми богохулството! :roll:
pravilno,
samo deto shte ste v ada :-)
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Ombudsman написа: Православната църква разрешава тайнството венчание до 5 пъти Предполагам, че после се появяват проблеми.
Aха, на мъжа най-после му просветва за какво иде реч
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.
Бреее, аз бая съм разлаял кучетата с моя прецедент
Ама съм си свикнал, преди 3 години, когато теглих първия си кредит в БГ отново бях прецедент, после започна да ми се случва все по-често...
Despite of the high cost of living, it remains popular!