Въпрос:Как става плащането на таксата за Виена
Въпрос:Как става плащането на таксата за Виена
Някой би ли ми обяснил как е направил плащането на таксата за DCS, в коя банка и по какъв начин?Благодаря предварително за вниманието!
Аз лично отидох в банка "Биохим" и заявих на информация, че искам да пратя парите чрез МЕЖДУНАРОДЕН СЕРТИФИЦИРАН ЧЕК. Изпратиха ме на съответното гише, попълних документите - имена, сумата и адресат - Правителството на Квебек и с помощта на служителката си получих чека. После пратих чека заедно с формуляра. Това е.
- Rainmaker
ako ot viena go pozvoliat niama da e problemnobleman написа:Не може ли това плащане да се извърши с кредитна карта?
daje bi bilo vumojno na web saita im da go pravi chovek
predi godini mojeshe edinstveno ot bulbank i iskaha dosta dokumenti
za da dokajesh -che naistina ti se nalaga da prevedesh pari do viena

-
Re: Въпрос:Как става плащането на таксата за Виена
Става с финикииски знаци, от всякакъв вид, и от всяка банка, но тябва да поемеш и таксите на двете банки. В банките знаят какво да направят, само си вземи сметката на която трябва да ги преведеш от офиц. сайт на Квебек и нужното количество финикииски знаци.PPP написа:Някой би ли ми обяснил как е направил плащането на таксата за DCS, в коя банка и по какъв начин?Благодаря предварително за вниманието!
Успех!!!
ПП Потърси в архива, въпроса е обсъждан многократно
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended

This Account Has Been Suspended

- yaiuat
- Обратна връзка:
Re: Въпрос:Как става плащането на таксата за Виена
тази програма нещо поскъпна. Двучленно семейства трябва да се бръкне кажи речи с 1000 лв за първата такса и преводите на фр.$ написа:...!

- Дякон Игнатий
zdraveite
az rabotia v Troyan,i v tukashnite klonove NE BIAHA CHUVALI za sert.chec tiahnata **** prosta...,napravih prevod bankov, za 400 CAD chrez UBB koto poeh raznoskite na UBB , ROYAL BANK TORONTO,i BANK AUSTRIA-CREDITANSTALT,posle pluchihme pismo za oshte pari (iavno gi e hvanala infltziata
) i v pismoto pisheshe che sme pratili 384 CAD i ikat oshte 156 CAD za novite taxi.MOLIA VI KAJETE AKO NIAKOI ZNAE ZASHTO E STANALO TAKA za doplashtaneto iasno no zashto sled kato ot UBB sa naredeni 400CAD tam kazvat che ne e taka...MOLIA VI ...... ZA KORESPONDENTZIA LI SI UDARJAT KVO PRAVIAT TIA HORA ....10X

НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Аз също изпратих парите с банков превод чрез UBB и също ме викаха да доплатя, но само 2,50 лв. Това показва, че банковия ми чиновник си е разбирал от занаята и верно е предвидил сумата за такси на обслужващите превода банки. При теб се е получило първо - увеличение на сумата за разглеждане на документите и второ - увеличаване на таксите на банките за обслужване на превода, като следствие от първото. А всяка обслужваща банка първо си взема своето и каквото остане - превежда на следващата. То им се нарежда да преведат някаква точна сума, ама нали този превод трябва да се заплати. И като не стигат парите за таксата за превод на наредената сума, банката превежда сума - съответстваща на оставащите пари за такса за превода.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
- p4eli4ka
- Обратна връзка:
Ние миналата година по това време си платихме таксата в Булбанк. За двама - 400 CAD. Казаха ни такса на Булбанк - 22 евро, и такса на банката получател - 15 CAD. Платихме всичко това в левове по курса за деня. И всичко си беше ОК. Но може би Linko е прав за това, че щом е увеличена таксата която се превежда, са увеличени и разходите по превода.
Това е от мен по темата.
Късмет
Това е от мен по темата.
Късмет

Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites 

- Дякон Игнатий
Аз също използвах Банка Биохим. Обясних им за какво става въпрос, разкриха ми левова сметка, изчислихме левовата равностойност на таксата + разходите по превода на двете банки. След това внесох тая сума и за всеки случай 50 лв. отгоре. На Платежното нареждане отметнахме ,че разходите трябва да се чарджат от моята сметка и всичко мина нормално, т.е. не съм известяван да доплащам някакви суми!
За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
Парите
Здравей приятелю, стига да имаш пари лесно е.
Превода се прави в банка, но всяка има различни такси и срокове, превода има по-голямо предимство според мен от чековото плащане.
Според моето проучване Райфаизен банк има най-добри условия за трансфера на парите и срока. Необходимо е да си откриете сметка, във валутата която ще правите трансфера плюс остатък за да не се закрие сметката. Второ правите нареждане за плащане, подробности при попълването в банката. Необходимите дани за трансфера е в писмото за покана за интервю.
УСПЕХ

Превода се прави в банка, но всяка има различни такси и срокове, превода има по-голямо предимство според мен от чековото плащане.
Според моето проучване Райфаизен банк има най-добри условия за трансфера на парите и срока. Необходимо е да си откриете сметка, във валутата която ще правите трансфера плюс остатък за да не се закрие сметката. Второ правите нареждане за плащане, подробности при попълването в банката. Необходимите дани за трансфера е в писмото за покана за интервю.
УСПЕХ

Живей както желаеш, но не пречи.