да има върнат от летището?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004
Мнения: 4882
Регистриран на: Пон Авг 18, 2003 8:28 am
Местоположение: отнороТ

да има върнат от летището?

Мнение от sasho71 »

някой да знае да има върнати от летището в канада-например ако си с по-малка сума от посочената? ако им покажа половината пари в брой а другата докажа с данъчна оценка на имота си могат ли да се заядат? че аз докато ги чаках с тази виза си купих апартамент, не смятам да го продавам за да доказвам едно към едно сумата от интервюто.
Аватар
Koko
Мнения: 8033
Регистриран на: Съб Юли 26, 2003 2:47 pm

Re: да има върнат от летището?

Мнение от Koko »

sasho71 написа:някой да знае да има върнати от летището в канада-например ако си с по-малка сума от посочената? ако им покажа половината пари в брой а другата докажа с данъчна оценка на имота си могат ли да се заядат? че аз докато ги чаках с тази виза си купих апартамент, не смятам да го продавам за да доказвам едно към едно сумата от интервюто.
Не съм чувал досега за такъв случай. Мен ме попитаха колко пари нося и записаха сумата във визата ми, но не са искали да им показвам доказателства за парите. От това което пишат и други пристигнали, обикновенно те питат с колко пари пристигаш, но реално не искат да им ги покажеш, макар че според указанията в сайта на правителството имиграционния служител е наистина в правото си да поиска доказателства за средствата с които разполагаш.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Joy
Мнения: 4013
Регистриран на: Съб Юли 26, 2003 11:30 pm

Мнение от Joy »

:D Няма такъв Сашо,спокойно!
Аватар
anito
Мразим да мислим
Мнения: 2595
Регистриран на: Съб Юли 26, 2003 9:35 pm
Местоположение: Са

Мнение от anito »

Ами ние така минахме. Сумата, която обявихме, беше около 1/4 от записаната в декларацията. Нилй нищо не ни каза. Само я записаха и толкова. майтапът беше, когато на въпроса: Колко пари носите? аз реших да пробвам какво ще стане и рекох: 200 САД. Служителката само дето не падна под бюрото. Щяха да й изхвръкнат очите. Бързо-бързо поправих "грешката от нерзбирането на езика" и казах, че това са САД, но имаме и американски. Много й олекна и изобщо не направи въпрос колко е писано и колко носим. Та понякога "незнаенето на език" е полезно :lol:
Не съм чувала да има върнат за това. И ние това питахме, преди да трагнем :wink:
Споко и успех!
Обичам да преча
mitko
Мнения: 26
Регистриран на: Нед Юли 27, 2003 1:53 am
Обратна връзка:

Мнение от mitko »

anito написа:Ами ние така минахме. Сумата, която обявихме, беше около 1/4 от записаната в декларацията. Нилй нищо не ни каза. Само я записаха и толкова. майтапът беше, когато на въпроса: Колко пари носите? аз реших да пробвам какво ще стане и рекох: 200 САД. Служителката само дето не падна под бюрото. Щяха да й изхвръкнат очите. Бързо-бързо поправих "грешката от нерзбирането на езика" и казах, че това са САД, но имаме и американски. Много й олекна и изобщо не направи въпрос колко е писано и колко носим. Та понякога "незнаенето на език" е полезно :lol:
Не съм чувала да има върнат за това. И ние това питахме, преди да трагнем :wink:
Споко и успех!
:lol: Това ми хареса :lol: Пояснявам, че и аз смятам да тръгна с по-малко пари от декларираните и необходимите от сайта за имиграция.
Ако има засечка - ще се чуе.
neli
Мнения: 42
Регистриран на: Нед Юли 27, 2003 8:22 am
Местоположение: bulgarie

Мнение от neli »

ne se pritesniavai! prednia petak /12.09. / kacnahme na dorval i nikoi nikade ne ni proveriava , A SAMO POPITA S KOLKO PARI VLIZAME. MIONAHME BARZO , DORI I BAGAJA MI NE PROVERIHA.. MNOGO BIAHA MILI I V DVETE BURA NA EMIGRACIATA . mnogo usmihnati i lubezni ni kazvaha ; " bienvenue au canada". mislia , tche za 1 sedmica neshtata niama da se promeniat mnogo , tche da ti roviat po djobovite. neli
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец
Мнения: 1356
Регистриран на: Съб Юли 26, 2003 3:35 pm
Местоположение: Toronto

Мнение от Sneji »

Добре дошла на канадска територия Нели! Май е време да си промениш местоживеенето в профила :D
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004
Мнения: 4882
Регистриран на: Пон Авг 18, 2003 8:28 am
Местоположение: отнороТ

Мнение от sasho71 »

mersi za otgovorite!
az se porovih nazad v arhiva i otkrih samo Galadriel e imala izpalnenia- broili sa i parite do stotinka. vse pak tova bilo v torronto :roll:
Аватар
miloto
Мнения: 426
Регистриран на: Вто Юли 29, 2003 7:58 am
Местоположение: Bulgaria, Sofia
Обратна връзка:

pristigane

Мнение от miloto »

Zdrasti i ot men,

Az kacnah predi 2 dni v Montreal, nikoi nishto ne me e pital z tova kolko pari nosia s men. Moje bi, zashtoto saprugat mi e tuk ot 3 mes., no vse pak toi beshe s men, moje bi ima znachenie.
Niama da se pritesniavash, majat mi parviat pat sashto vleze s po-malko ot posochenite pari i niloi nishto ne go e pital.
Uspeh
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
Заключено